Ronaldo proslavio rođendan: Kao klinac sam mislio da ću sa 35 godina biti ribar

Ronaldo proslavio rođendan: Kao klinac sam mislio da ću sa 35 godina biti ribar

Autor: | 06/02/2020

0

Ronaldo proslavio rođendan u društvu porodice

Život fudbalskog asa Kristijana Ronalda dostojan je scenarija za filmsku dramu koja nas ostavlja bez daha od prvog do poslednjeg minuta trajanja.

Rođen je na portugalskom ostrvu Madeira 5. februara 1985. godine. Odrastao je sa majkom Marijom Dolores dos Santos Aveiro, ocem  Žozeom Dinisom Aveirom, starijim bratom Hugom i dve sestre, Elmom i Katjom. Kako je njegova majka jednom prilikom priznala, razmišljala je o prekidu trudnoće, ali je danas zahvalna što je odlučila da rodi Ronalda.

Težak period za fudbalskog asa: Majka Kristijana Ronalda se bori za život

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on Dec 31, 2019 at 12:50pm PST

 – Već sam imala troje dece, zato sam htela da abortiram, ali nisam mogla. Zahvalna sam što je tako ispalo, jer je Kristijano zvezda koja je obasjala moj život – rekla je Aveiro.

Za fudbal je počeo da se interesuje od najranijeg detinjstva, pa je već sa šest godina bio vešt sa loptom. Kako nisu imali novca, morao je da živi u internetu,  a u jednom emotivnom intervjuu se prisetio teškog perioda kada je bio u omladinskoj školi Sportinga.

 – Imao sam 12 godina i nisam imao para. Živeo sam sa drugim igračima svojih godina iz drugih delova Portugala. Bilo mi je jako teško bez porodice. Sećam se da je tamo bio “Mekdonalds” u kojem smo dobijali ostatke hamburgera koji nisu prodati. U njemu je radila jedna žena, zvala se Edna, i još dve devojke. Nadam se da će mi ljudi pomoći da ih pronađem. Želim da ih pozovem u Lisabon ili Torino na večeru i da im se odužim za sve ono što su uradile za mene. Nikada ih neću zaboraviti – rekao je Ronaldo u jednom intervjuu.

Ronaldov otac nije doživeo dane da svedoči vrhuncu slave svoga sina

Ronaldov otac Žoze Dinis Aveiro bio je alkoholičar i bivši vojnik, a umro je od ciroze jetre u 52. godini, kada je Kristijano imao samo 20 godina. Nažalost, nije doživeo dane da svedoči vrhuncu slave svoga sina, kao ni rođenju njegove dece.

 – Stvarno nisam puno poznavao svog oca. Bio je alkoholičar. Nisam s njim mogao ni da razgovaram. Nismo imali nijedan normalan razgovor. Bilo je teško  – rekao je nedavno  gostujući u šou Pirsa Morgana “Good Morning, Britain”.

Suze Kristijana Ronalda tope i najtvrđa srca: Nikada nisam video ovaj video, ne mogu da verujem! (video)

Kristijano je često naglašavao koliko mu je žao zbog toga, a prijatelj njegovog oca, koji je s njim bio u vojsci, rekao je da se Žoze uvek hvalio da će njegov sin jednoga dana biti najbolji igrač na svetu.

Fudbalski as napunio je 35. godine i živi život o kom nije ni sanjao

Kristijano Ronaldo je  svojim talentom, ali i ogromnim radom, uspeo je sebi da stvori život iz bajke. Novac mu više nije motiv za uspeh, ali on ne prestaje da obara rekorde. Ronaldo je uoči rođendana dao intervju za portugalski magazin "A Bola" u kojem je otkrio neobičnu činjenicu o sebi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on Jan 29, 2020 at 9:09am PST

 – Kad sam bio klinac, mislio sam da ću s a35 godina biti ribar na Madeiri. Nisam mogao ni da sanjam da ću imati ovakvu fudbalsku karijeru i da ću igrati u klubovima u kojima sam igrao. Nije bilo lako, put je bio težak, ali isplatilo se  –rekao je Ronaldo, koji je u karijeri osvojio pet Liga šampiona, pet Zlatnih lopti i oborio mnoge rekorde od kojih se jedan odnosi i na popularni Instagram. Naime, dostigao je rekordnih 200 miliona pratilaca, što nije pošlo za rukom ni članovima klana Kardašijan-Džener.

Od Heorhine specijalno iznenađenje za rođendan

Ronaldova verenica je fudbalskom asu priredila pravo iznenađenje - veliku rođenadansku tortu u obliku njegovih inicijala i broja 7, koji se nalazi na njegovom dresu.
 – Vreme je za slavlje! Hvala mojoj ljubavi za ovo veliko iznenađenje – kratko je napisao portugalski reprezentativac ispod fotografije na kojoj je pozirao uz Heorhinu i devetogodišnjeg sina Kristijana Ronalda Juniora. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on Feb 5, 2020 at 2:36pm PST

Međutim, pravo iznenađenje čekalo je Ronalda na ulasku u restoran u kom je slavio sa porodicom i prijateljima -  Mercedes „upakovan“ velikom crvenom mašnom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on Feb 5, 2020 at 1:18pm PST

Lepa Heorhina je slavnog fudbalera upoznala sasvim slučajno, u junu 2016. godine u “Gucci” butiku u Madridu u kojem je radila, a fudbaler je kupovao garderobu. Iako su mnogi mislili da je ona samo još jedna njegova prolazna avantura, Heorhina je jedina poznata majka jednog od njegovo četvoro dece. Troje dece su rodile surogat majke – devetogodišnjeg sina Kristijana Ronalda Juniora, kao i dvogodišnje blizance Evu i Matea, dok je Alana Martina zajedniča ćerka Heorhine i Ronalda.

Hellomagazin.rs Guliver/Getty, Instagram

Najnovije vesti