Mislite da je vaš posao težak? Pogledajte kakva pravila moraju da poštuju zaposleni kod Kim i Kajli

Mislite da je vaš posao težak? Pogledajte kakva pravila moraju da poštuju zaposleni kod Kim i Kajli

Autor: | 06/02/2020

0

Biti dadilja ili kuvarica u planetarno popularnoj porodici Karadšijan, naročito kod Kim i Kajli, uopšte nije lako

Kim Kardašijan i Kajli Džener važe za veoma stroge gazdarice. Iako su nenormalno bogate, veoma su zahtevne prema svojim zaposlenima. Njihove sobarice, kuvarice, spremačice, kao i dadilje, svakodnevno su na oprezu da slučajno ne prekrše neko od ni malo jednostavnih pravila.

Evo i koja su samo neka od njih.

Smuti pre zore

Kajli Džener zahteva da joj se svako jutro, pre zore, donese smuti u spavaću sobu, za koji je zadužena njena asistentkinja. Ukoliko je malo hladniji nego što bi trebalo, Kajli odbija da pije, zbog čega njena asistentkinja dobija veliki minus u obavljanju svog posla, piše cosmopolitan.rs.

Svi su se začudili kada je jedna od njenih zaposlenih dala otkaz, a tada se spekulisalo da je glavni razlog njena želja da sama postane popularna na Instagramu. Zaključak - fotkanje sa Kajli izgleda da donosi posao preko Instagrama.

Slaganje garderobe

Ovu aktivnost od svojih zaposlenih zahteva Kim Kardašijan. I ne, to nije obično slaganje, jer za slaganje njene garderobe potrebno je proći posebnu obuku. Kim se kune u svoje modno carstvo i ne može da dozvoli da to radi bilo ko.

Kim zahteva da sve bude složeno kada se vrati sa nekog događaja, a budući da dnevno promeni deset odevnih kombinacija, njeni zaposleni moraju da joj dodaju, oblače, slažu, vraćaju na mesto i slično.

Buđenje je zabranjeno

Zaposleni kod Kim znaju da je osnovno pravilo da ne smeju da je probude, ni u kakvoj varijanti. Čak i ako deca plaču, jer kako kaže, to joj remeti san, ali i lepotu.

Kim Kardašijan u haljini koja je podelila mišljenja: Da li je ovo dobar izbor za 159 centimetara visine?

Kim želi da svakog dana bude odmorna i sveža, a za decu su odgovorne dadilje. To takođe važi i za njene asistentkinje koje odgovaraju ukoliko let kasni, ukoliko automobil nije stigao na vreme i sve ostalo što možete da zamislite, a da zapravo ne zavisi od njih.

Testiranje šminke na spremačicama

Kajli Džener svoje ruževe testira na ruci svoje spremačice. Jednom prilikom je izjavila da ona ima izuzetno dobru ruku za to, da je jako fina jer samo sedne, ćuti i pusti je da joj šara šta želi.

Možda bi dobila otkaz ukoliko bi rekla išta suprotno? Nije isključivo.

Kim Kardašijan ljubomorna: Šminka Kajli Džener je jeftina i loša!

Zaposleni moraju biti u senci

Budući da se svaki korak porodice Kardašijan prati u stopu, oni su uvek okruženi mnogobrojnim paparacima. Čim se pojave na javnoj površini, nastaje mnogo fotografija svetskih medija. Kim zahteva da zaposleni uvek budu u njenoj senci. Pa se ne smeju pojaviti pored nje ili ispred nje. Razlog toga je da Kim mora biti u centru pažnje, prvom kadru i planu.

Zabranjen nakit

Niko od zaposlenih ne sme na sebi imati minđuše, ogrlicu, narukvice. Kim Kardašijan je pre par godina opljačkana, nestao je nakit i od tada je postavljeno ovo pravilo.

Definitivno nije lako, a ni zavidno.

hellomagazin.rs guliver/getty, instagram

Najnovije vesti