Bivša supruga Slavka Beleslina: Naš razlaz nije bio lep

Bivša supruga Slavka Beleslina: Naš razlaz nije bio lep

Autor: | 05/02/2020

0

Bivša supruga Slavka Beleslina tek sada, više od godine nakon razvoda,  iznela je svoju stranu priče

Za poznatog voditelja Slavka Beleslina i profesorku novosadskog Fakulteta tehničkih nauka Ivu Šiđanin 2018. godina je bila prelomna. Oni su u njoj stavili tačku na ljubav dugu čitavu deceniju, od čega su u braku proveli šest godina. U  prvom intervjuu koji je nakon razvoda dao za magazin "Glorija", Slavko je istakao da među njima nije bilo teških reči.

Slavko Beleslin: Tihi kraj braka nakon šest godina

–Sporazumno smo se razveli, nije bilo teških reči, čak ih nije bilo ni previše. Među nama, inače, nikada i nije bilo teških reči. Razlozi za rastanak ostaće među nama. Čini mi se da to nikad nije samo jedna stvar, jedan loš dan, jedan pogrešan izbor, jedan mali nesporazum. Nekada se ništa posebno i ne desi. Ljudi samo zaćute, uđu u opasnu zamku i počnu da se fokusiraju na mane svojih partnera, umesto na vrline. Ponekad zaborave koliko su u stvari srećni. Do tačke posle koje je neminovan kraj stigli su kad su, kako kaže, prestala da se dešavaju čuda koja su im ranije bila putkokaz ka sreći i zbog kojih su se i zaljubili jedno u drugo –rekao je nakon razvoda i istakao da je sa Ivom ostao u prijateljskim odnosima.

Slavko Beleslin se kaje: Vratio sam se da priznam sve, definitivno sam bio u stanju afekta

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jakov Simovic (@jakov_simovic) on Jan 21, 2020 at 11:07am PST

– To je dama koja je fantastična u svemu što radi, jedna od najboljih i najtoplijih osoba koje sam ikada upoznao, iz divne porodice, žena koja mi je bila najvatreniji saborac, kao i ja njen, i to ne može nikada nestati. Zahvalan sam na vremenu i emocijama koje smo delili – bio je iskren Slavko.

Ipak, Iva Šiđanin tek sada, više od godine nakon razvoda,  iznela je svoju stranu priče.

- Naš razlaz, verujte mi, nije bio tako lep kao što je to predstavljeno u medijima - rekla je Iva pred kamerom " Blica", na izlasku iz suda gde je, kako ovaj list navodi,tužila bivšeg supruga jer je, kako tvrdi, nije potpisao kao koautora emisije "Šta bi posle? (Flešbek)", koju Slavko vodi na RTS-u. Iva tvrdi da su ona i Slavko pomenutu emisiju zajedno pripremali šest godina, te je pravdu potražila na sudu. Iva je za "Kurir" istakla da se sada jedino bori za to da se njen rad prizna.

Slavko Beleslin: Nijednoj godini nisam više želeo da vidim leđa nego 2018.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Petar Djordjevic (@gljebdjordjevic) on Oct 11, 2019 at 11:40am PDT

Slavko Beleslin o ljubavi i braku koji se završio: Upravo plaćam cenu velike lekcije

 – Recimo da sam bila obmanjivana čitavih deset godina i to su neke stvari preko kojih se ne prelazi. Posle svega toga ne možete s nekim ostati u dobrim odnosima, a ne prijateljskim. Celu tu priču oko njega i našeg braka definisala bih tom rečenicom. To nije čovek s kojim jedna žena može da ostane u braku, a kad je reč o ovom projektu, na kom smo zajedno radili pet godina, nisam mogla da očekujem da on moj rad ne priznaje. To je sada jedino za šta se ja borim –  poručila je Šiđaninova.

Voditelj je ponovo pronašao sreću u ljubavi 

Slavko Beleslin je ponovo pronašao sreću u ljubavi i već neko vreme uživa u vezi sa novom izabranicom Milijanom Radević, pišu domaći mediji.

Hellomagazin.rs Ata/Instagram
Tagovi: Slavko Beleslin

Pročitajte još