Neprikosnovena miljenica Kejt je ipak ljubomorna na Megan

Neprikosnovena miljenica Kejt je ipak ljubomorna na Megan

Autor: | 04/02/2020

0

Kraljičina miljenica Kejt čezne za onim što ima Megan 

Iako se običnim smrtnicima čini da je život u kraljevskoj palati nešto poput bajke u kojoj prinčevi i princeze po ceo dan uživaju u blagodetima svojih privilegija. Hlade se lepezama dok im posluga donosi hranu, a dizajneri i šminkeri se utrkuju da im dostave haljine i šminku, i na njima je samo da se osmehuju i mašu okupljenim ljudima. Upućeni u prilike na dvoru tvrde da je istina sasvim drugačija. Oni smatraju da su ralje britanske monarhije toliko jake da mnogi pored sve želje ne uspevaju da se otrgnu. Princu Hariju i njegovoj supruzi je to pošlo za rukom. Oni su na opšte iznenađenje objavili da napuštaju sve kraljevske službene dužnosti, te da se odriču novca poreskih obaveznika i život nastavljaju u Kanadi, slobodni. Njihova odluka je naišla na osuđivanje mnogih, ali vojvotkinju Kejt i princa Vilijama je posebno pogodio.

– Kejt je u panici i veoma je nervozna. Jedva ima vremena za odmor, a kad i pokuša da zaspi,  ne uspeva , jer je jako uznemirena – ispričao je izvor koji dodaje da vojvotkinji najviše nedostaje mlađi brat njenog supruga Vilijama.

– Poznato je da je Kejt bila jako bliska sa princem Harijem, zbog čega joj je sve ovo jako teško palo. Boji se jer misli da ovaj potez znači i odvajanje od njenog dobrog prijatelja. Želela bi da razgovara sa Harijem. Nedostaje joj i u strahu je da njih dvoje nikada više neće imati blizak prijateljski odnos kao nekad – zaključio je izvor blizak kraljevskoj porodici. Ali čini se da Kejt nije uznemirena samo zbog toga. Naime, kako je bivši batler princeze Dajane otkrio, Kejt je ljubomorna na Megan što je uspela da se otrgne od moćnog kraljevskog uticaja.

Kraljičina miljenica Kejt ipak nije srećna na dvoru

Pol Barel je na pitanje da li Kejt ljubomorna na Megan zbog prilike da živi slobodniji život odgovorio Siguran sam da jeste, a potom i naglasio razlike u načinu života kraljevskih supruga

– Kejt zna kako je biti 'zarobljen' u palati. Nje život će biti ograničeniji od Meganinog – istakao je Barel koji ni malo ne krivi Harija i Megan što su zajedno sa sinom Arčijem napustili dvor.

Trudna vojvotkinja u suzama: Tata, zašto si izabrao da lažeš?! (video)

– Biće slobodni. Vratili su im život. Kraljevski život nije onakav kakav se na prvi pogled čini, puno je teži – rekao je Barel.

Inače, Meganin otac Tomas Markl u intervjuu u emisiji " Good Morning Britain" je otkrio da je zahtevao od princa Harija da se sastanu. On je takođe u dokumentarcu koji je snimljen zbog takozvanog Mexita istakao da mu ćerka duguje i da očekuje da se postara za njega.

Otac Megan Markl: Ćerka mi duguje – vreme je da se postara za svog tatu

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Megan Michaela (@mysticmichaela) on May 16, 2018 at 9:52am PDT


– Nije me briga. U ovom trenutku oni su mi dužni. Kraljevski par mi duguje. Hari mi duguje, Megan mi duguje. Za ono kroz šta sam prošao treba da budem nagrađen. Ćerka mi je rekla da će se brinuti o meni kad ostarim. Sada sam ostario, vreme je da da se postara za svog oca – naveo je on u dokumentarcu.

Hellomagazin.rs Guliver/Getty, Instagram

Pročitajte još