Top modeli farmerki za ovu godinu

Top modeli farmerki za ovu godinu

Autor: | 03/02/2020

0

Dame će u 2020. godini obožavati ova tri modela farmerki

Farmerke su odevni klasik. Koliko god da se moda iz godine u godinu menja, one ostaju. Zbog toga često modni stručnjaci kažu da su večne.

Mnogi od nas ne mogu da zamisle svoje ormane i garderobu bez farmerica, koje možete kombinovati uz bilo koji stil. Jutro, podne, veče, posao, škola ili fakultet, potpuno je svejedno. Uz odabrani gornji deo i dobre cipele izgledaćete i glamurozno i sportski, u zavisnosti da li pažnju pridajete udobnosti ili estetici.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Four One (@fouronejeans) on Feb 3, 2020 at 3:52am PST

Instagram je društvena mreža koja nam daje mnoštvo ideja i koja nam je večita inspiracija za oblačenje. Svaku novu sezonu krasi poneki novi trend, a obično ih prvo iznesu trendseterke koje retko kada pogreše. Ono što će i ovog proleća biti posebno aktuelno kada je reč o farmericama, jeste visoki struk.

U nastavku vam donosimo nekoliko trendova koje sa nestrpljenjem čekamo.

Klasičan skinny jeans

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Pernille Teisbaek (@pernilleteisbaek) дана 25. Нов 2019. у 12:16 PST


Ovaj model je trend već nekoliko godina unazad. Čini se da i pored svih najava da će postati deo prošlosti, ipak i ove godine ostajte deo trenda, pa se od njega neće odstupiti. Razlog tome je verovatno jednostavno kombinovanje ovih farmerica, posebno sa širokim puloverima, lepo skrojenim sakoima ali i lepršavim bluzama.

Ovog proleća biće aktuela visoki struk, pa požurite da nabavite i sebi ovaj model. Uz samo malo kreativnosti, bićete u trendu.

Farmerice palazzo kroja

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Asaf Liberfroind (@thestreetvibe) дана 22. Феб 2019. у 10:56 PST

Visoki struk i nogavice A-kroja koje se šire već od bokova jedan su od najvećih modnih hitova u toploj sezoni koja dolazi. Ovaj model odaje utisak elegancije i ženstvenosti, a sjajno ih je kombinovati uz crop-topove i sandale visokih potpetica.

Farmerice Palazzo kroja ističu pozitivne strane vaše građe, pogotovo struka. Međutim, ukoliko odaberete pogrešan model na vašem telu mogu izgledati preveliko. Dobro se informišite pre nego što krenete u kupovinu, kako ne biste posle bile razočarane vašim izborom.

Budite drugačiji, nosite kroasan torbe

Farmerica sa vezivanjem u struku

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Sézane

I one su razlog potvrde najavljivanja visokog struka kao "must have". Vezivanje u struku, ali i oko nogavica predstavljaće ovog proleća trendi detalje kojima devojke širom sveta neće moći da odole. Mnogi brendovi već raspolažu njima, ali imaju nekoliko različitih karakteristika: mekani jeans, opušteni kroj, visoki struk i trakice koje ćete zavezati u mašnu oko struka i oko zglobova, piše "Cosmopolitan".

Izaberite onaj model koji vam najlepše pristaje i ove godine, čak i u "običnim" farmerkama, budite prava "fashion kraljica".

hellomagazin.rs guliver/getty, instagram
Tagovi: džins farmerke moda