Milica Todorović za novi HELLO!: Raskid me je slomio, a onda mi je, niotkuda, u život ušao Petar...

Milica Todorović za novi HELLO!: Raskid me je slomio, a onda mi je, niotkuda, u život ušao Petar...

Autor: | 03/02/2020

0

Milica Todorović EKSKLUZIVNO za "Hello!" prvi put govori o novoj ljubavi koja je planula sasvim neplanirano, kada se pre tri meseca Petar Strugar pojavio na snimanju njenog spota 

Od godine koju smo nedavno ispratili Milica Todorović očekivala je mnogo. Ispostavilo se, međutim, da je u 2019. doživela neke od najtežih trenutaka u životu. Posle kraha šestogodišnje veze sa koreografom Milošem Paunovićem tugu je lečila daleko od očiju javnosti, okružena porodicom i najbližim prijateljima, da bi u novembru pesmom “Ljubav manje” opisala svu težinu proživljenih emocija. No, kako to obično biva, sudbina je umešala prste i priču dovela do neočekivanog obrta. Na snimanju spota srela je osobu koja joj je vratila veru u ljubav - glumca Petra Strugara. Od prvog trenutka energije su im se poklopile, ubrzo su se rodile simpatije, a atraktivni par već tri meseca uživa u romansi. U ekskluzivnom razgovoru za “Hello!” Milica prvi put govori o novoj ljubavi.

Milica Todorović i Petar Strugar prvi put zajedno pred kamerama

Na početku razgovora objašnjava zbog čega je napravila dugu pauzu.

- Prolazila sam kroz izuzetno težak period, kako vi novinari volite da kažete - doživela sam emotivni krah. Teško sam se nosila sa situacijom u kojoj sam se našla, bilo mi je potrebno da se isključim, ali sve to sada je iza mene. Neizmerno hvala porodici i prijateljima koji su bili uz mene, a želim da zahvalim i svim medijima koji su imali razumevanje.

Na scenu ste se vratili hitom “Ljubav manje”, čiji tekst na momente govori o vašem životu.

- To je bila potpuno neverovatna situacija. Punih deset godina od Baneta Opačića tražim pesmu, ali su svi pokušaji bili bezuspešni. I onda mi jednog dana zazvoni telefon, zove me on i kaže da ima pesmu za mene. Miloš i ja više nismo bili zajedno, ali to tada niko nije znao. Kada sam prvi put čula pesmu, toliko me je dirnula da sam se rasplakala. Rekla sam Banetu kako stoje stvari, pa je, baš kao i ja, bio u šoku što se tekst toliko podudara sa realnošću. Odmah sam je snimila i, evo, ispostavilo se da je i publika prepoznala emociju koju nosi.

Vest o raskidu sa Milošem došla je u trenutku kada su svi očekivali da vas vide pred oltarom. Zbog čega ste odlučili da stavite tačku na tu priču?

- Nije lako okončati vezu posle šest godina. Kada ste sa nekim toliko vremena i kada živite zajedno, to je kao da ste u braku. Ispostavilo se, međutim, da nismo jedno za drugo. Teško sam podnela raskid, mesecima sam se borila sa unutrašnjim demonima. U svom tom emotivnom haosu koji mi se događao osećala sam se potpuno slomljeno. A onda mi je, niotkuda, u život ušao Petar, i sve se promenilo. Umesto “ljubav manje” desila mi se “ljubav više”. Konačno sam srećna.

Milica Todorović - U početku smo se viđali prijateljski, a onda su se među nama rodile simpatije

Kako ste se upoznali?

- Za sve je "kriva" moja ideja da se u novom spotu pojavi konj. (smeh) Saopštila sam zamisao saradnicima, koji su se prilično namučili da je ispune. Jedan od njih setio se Petra, osvedočenog ljubitelja konja, pozvao ga i dogovorio da nam izađe u susret. Tako smo se upoznali. U početku smo se viđali prijateljski, često smo igrali karte sa mojim kumom Stevanom Anđelkovićem i njegovom suprugom Natašom, a posle nekog vremena shvatili smo da su se među nama rodile simpatije. Od tada smo zajedno.

Koliko ste u vezi?

- Skoro tri meseca.

foto: Boško Karanović

Čime vas je Petar osvojio?

- Neposrednošću i duhovitošću. Po tom pitanju smo veoma slični, oboje volimo da se šalimo i širimo pozitivnu energiju. Sa njim se stalno smejem, to mi mnogo prija. Sviđa mi se i što je kulturan i fin. Volim kada me pogleda svojim zelenim očima, a i zgodan je, da se ne lažemo. (smeh)

Božić ste proslavili u Petrovoj rodnoj Crnoj Gori. To je podstaklo nagađanja da ste upoznali njegove roditelje, a neki veruju da će se uskoro čuti i svadbena zvona.

- Na primorju sam imala zakazan nastup i Petar je odlučio da pođe sa mnom. Vreme je bilo lepo i baš mi je prijalo leškarenje na suncu. Naravno da smo otišli da se javimo njegovima, to je sasvim normalna stvar, ne vidim u tome ništa senzacionalno. Sve je prošlo u najboljem redu, ali daleko od toga da me je sa roditeljima upoznao zbog planova za venčanje.

Milica Todorović - Najzad sam se uselila u svoj stan 

Osim raskida sa Milošem, prošle godine mnogo se pričalo i o vašim porodičnim odnosima, navodnom nesporazumu sa sestrom i zetom, kupovini stana... Šta biste nam o tome rekli?

- Da sam presrećna jer sam se najzad uselila u svoj stan. Mnogo radim, godinama sam finansijski nezavisna i bilo je krajnje vreme da se skućim. Dugo sam tražila adekvatnu nekretninu, i drago mi je da se sve poklopilo. Najvažnije mi je bilo da budem blizu bliskih ljudi sa kojima provodim najviše vremena. Volim da su tu.

Delujete spremno za povratak u javni život i nove profesionalne izazove.

- I jesam. Puna sam energije i elana, radujem se svemu što dolazi. Dosadila sam i sebi samoj najavljivanjem albuma koji nikako da se pojavi. Nadam se da ću u ovoj godini ispuniti taj cilj. Da sam samo skupila singlove koje sam objavila od poslednjeg albuma, novi bi odavno bio završen, ali želim da publici dam nešto novo. Postoji nekoliko pesama koje su mi se dopale, planiram da ih u narednom periodu snimim i da do kraja godine sve objedinim.

Na sceni ste od 14. godine, kada ste kao najmlađa učesnica “Zvezda Granda” pobedili u drugoj sezoni takmičenja. Kakve su vam ambicije u ovoj fazi karijere?

- Sigurno da vremenom rastu, što je potpuno normalno. Velika mi je želja da napravim koncert u "Sava centru", i to će se sigurno desiti, samo da se slože sve kockice. Ali ne žurim, strpljiva sam. Znam da će, kada dođe taj trenutak, sve biti kako treba.

Milica Todorović - Iznenadni lomovi u privatnom životu su me potpuno paralisali

U intervjuu koji ste prošlog februara dali za "Hello!" izjavili ste da ste odlučili da život uzmete u svoje ruke i posložite prioritete.

- Ništa od toga. (smeh) Trudila sam se i bila rešena da promenim neke stvari kod sebe, ali su me iznenadni lomovi u privatnom životu potpuno paralisali. Cela prošla godina bila mi je izuzetno teška, ali sve te lekcije date su mi da iz njih nešto naučim.

Jeste li ih savladali?

- To ćemo tek da vidimo.

foto: Luka Šarac

U pomenutom razgovoru naglasili ste da ćete se pozabaviti i kilažom.

- Pre izvesnog vremena krenula sam sa dijetom, pridržavala sam se svega, čak ni za svoju slavu "Svetog Nikolu" nisam prekršila režim. Super mi je išlo, za kratko vreme smršala sam oko pet kilograma, a onda se pojavio Petar sa kojim sam se načisto opustila. I on je zapostavio treninge, ali takav nam je period. (smeh) Još malo ćemo da uživamo, pa se vraćamo u formu.

Sa kakvim željama ste zakoračili u novu deceniju?

- Prošle godine u ovo vreme bila sam uverena da će 2019. godina biti moja. Imala sam velike planove, uverena da će se ispuniti, ali sam umesto toga doživela najveće udarce. Zato od 2020. apsolutno ništa ne očekujem. Odlično je počela, i na privatnom i na poslovnom planu, i iskreno se nadam da će tako ostati.

Deana Đukić Miloš Nadaždin, Đorđe Bukvić, Boško Karanović, Luka Šarac

Pročitajte još