Veliki povratak Ane Milenković: Vreme je za malo drugačiju karijeru

Veliki povratak Ane Milenković: Vreme je za malo drugačiju karijeru

Autor: | 02/02/2020

0

Povratak Ane Milenković na muzičku scenu dugo se čekao, a pevačica je sada obelodanila da se vraća jača nego ikada, ali sa novim idejama

Ana Milenković (39)  2016. godine ostvarila se u ulozi majke i na svet donela sina Lava. Iako je njen svakodnevni život ispunjen smehom, ljubavlju i srećom koju porodica donosi, pevačica se zaželela svoje publike i scene.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ana Milenkovic (@milenkovic_ana) дана 22. Сеп 2019. у 4:22 PDT

Kako je ovih dana objavila na svom Instagramu, vredno radi na novoj pesmi, koju će publici predstaviti na predstojećoj Beoviziji.

- Dragi moji, hvala svima koji su mi pružili podršku za predstojeći nastup na Beoviziji! S obzirom da se sve spontano izdešavalo, volim da kažem da je nastup došao po mene, pošto ja nikako da se odlučim za tako nešto. Hvala autoru pesme "Tajna", što veruje da sam baš ja pravi izbor za tu pesmu. Hvala svima koji su tu sve ove godine mog odsustva sa javne scene, iz opravdanih razloga, jer su se prioriteti malo promenili dolaskom Lava u moj život... A i zbog zdravstveno nestabilnih momenata poslednjih par godina - naspisala je Ana i dodala:

- Kažu da je dobra godina pred nama, posebno za Ovnove , a ja sam jedan od njih... Bez obzira na horoskop, verovaću da je tako. Šaljem vam svima poljubac i obećavam da ću se potruditi da moj nastup bude originalan, kvalitetan i da zavolite pesmu "Tajna".

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ana Milenkovic (@milenkovic_ana) дана 13. Јан 2020. у 9:26 PST

Povratak Ane Milenković - Pesma nosi ljubavnu i snažnu poruku

Za povratak na muzički scenu, posle duže pauze, Ana je izbarala jednu pravu žensku pesmu.

- Pesma "Tajna" je ljubavna pesma, snažne, jake emocije, a opet nežna poput labula - otkrila je Ana i nastavila:

- Nastup na "Beoviziji" će biti poseban. Tim, koji radi na nastupu, i ja ćemo se potruditi da gledaoci i slušaoci u potpunosti uživaju. 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ana Milenkovic (@milenkovic_ana) дана 25. Мај 2019. у 9:27 PDT

O tome da li će njena kompozicija odneti pobedu ili ne, Ana ne brine.

- Za sada sam čula samo pesmu Nede Ukraden. Ostale nisam još uvek. Nikada se ne opterećujem konkurencijom, zato što se koncentrišem na svoj nastup. Svakako, svim kolegama želim sreću i dobar glas - iskreno je rekla pevačica.

Ana Milenković menja muzički pravac

Nakon nastupa na "Beoviziji", Ana je odlučila da njena muzička karijera ide malo drugačijim tokom nego do sada.

-  Moji planovi su vezani za rad sa decom. Svakako nastojim da ih ostvarim, jer od kada sam i sama postala majka, uočavam da je deficit kvalitetne muzike, programa, edukatuvnih emisija za decu. Pa sam ozbiljno počela u tom pravcu da razmišljam - otkrila je nekadašnja članica grupe "Beauty Queens".

hellomagazin.rs ATA Images, Instagram
Tagovi: ana milenkovic

Najnovije vesti