Moji anđeli: Udovica Kobija Brajanta objavila fotografiju koja slama srca

Moji anđeli: Udovica Kobija Brajanta objavila fotografiju koja slama srca

Autor: | 01/02/2020

0

   

Udovica Kobija Brajanta, Vanesa Brajant, objavila potresnu fotografiju


U prvoj utakmici nakon pogibije Kobija Brajanta, Los Anđeles Lejkerski su u "Stejlps centru" ugostili Portland Trejlblejzerse i na njoj su se publika i igrački na dirljiv način oprostili od tragično preminulog košarkaša i njegove 13- godišnje ćerke. Brajatova supruga Vanesa je na svom Instagramu objavila fotografiju na kojoj su stolice sa dresovima Kobija i Điane, ukrašene buketima crvenih ruža.

Video koji slama srce! Kobi Brajant o svojoj Điđi: Šta će meni sin!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vanessa Bryant ? (@vanessabryant) on Jan 31, 2020 at 9:12pm PST

– Ne postoji 24 bez 2 – napisala je Vanessa i dodala hashtagove #tatina curica #moji anđeli #naši anđeli i #moje bebe

Pre nekoliko dana Vanesa se prvi put oglasila nakon ove strašne tragedije - objavila je na Instagramu porodičnu fotografiju i napisala da ne postoje „reči koje mogu da opišu njenu bol".

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vanessa Bryant ? (@vanessabryant) on Jan 29, 2020 at 4:59pm PST

 – Očajni smo zbog iznenadnog gubitka obožavanog supruga i divnog oca Kobija i moje prelepe, predivne Điane, mile, pametne i predivne ćerke i divne sestre Nataliji, Bjanki i Kapri. Volela bih da ste uz nas zauvek. Prerano ste otišli. Nisam sigurna kako će naši životi izgledati posle ovoga i nemoguće mi je i da zamislim kako će nam biti bez vas – napisala je Vanesa na Instagramu i najavila formiranje Mamba sports fondacije, organizacija za pomoć drugim porodicama čiji su najmiliji nastradali u nesreći.

Kobi Brajan isticao koliko je ponosan što je otac četiri devojčice

Legenda NBA-a je u nedavnom gostovanju kod Elen Dedženeris, govorio kako se radovao četvrtoj ćerki Kapri, koja je rođena u junu prošle godine.

 –  Četvrta devojčica. Jako sam uzbuđen, obožavam svoje devojčice. Vanesa mi je stvorila pritisak da dobijemo dečaka. Rekla mi je "Možeš ti to, hajde". Onda je došla s ultrazvuka i rekla da ipak ne mogu - rekao je a onda i priznao da bi voleo da ima i dečaka.

 – Ja bih, ali bi me Vanesa ubila. Mislim da smo gotovi. Voleo bih da imam petoro kao interni košarkarški tim  – rekao je Kobi koji je veorvao da će njegova ćerka Điana postati veliko ime u svetu košarke.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SOBERANIA✴TRICOLOR (@soberaniatricoloor) on Jan 26, 2020 at 6:45pm PST


– Najdraže mi je kad smo ona i ja zajedno, pa nam priđu neki moji fanovi i kažu: Treba da dobiješ sina, tebi i Vanesi treba dečak, da neko nastavi tradiciju, a ona u tom trenutku kaže: Prepusti to meni – istakao je Kobi u emisiji uz smeh.

U nesreći je stradalo ukupno sedam osoba: pored Kobija i njegove ćerke Điane, još dve 13-godišnje devojčice sa kojima je trenirala, roditelj jedne od njih, jedan trener i pilot.

Hellomagazin.rs Guliver/Getty/Instagram
Tagovi: kobi brajant

Najnovije vesti