Pozlilo joj: Ana Nikolić završila u bolnici

Pozlilo joj: Ana Nikolić završila u bolnici

Autor: | 01/02/2020

0

Ana Nikolić završila u bolnici, pevačica kolabirala na snimanju spota

Pevačica Ana Nikolić je poslednjih meseci izuzetno aktivna. Osim što je podvrgnuta rigorznom režimu ishrane i napornim vežbama, zbog čega je uspela da liniju dovede do savršenstva, ona je aktivna i oko novog albuma koji treba da izda. Kako bi njen povrtak na scenu bio besprekoran, Ana je novi spot rešila da snimi u Maroku, ali čini se da je naporni tempo uzeo danak.

Jelovnik Ane Nikolić: Kako je pevačica rešila veliki problem sa kilogramima

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Nikolić (@ananikolicofficial) on Jan 23, 2020 at 8:56am PST


— Ona se sto puta dnevno presvuče, promeni šminku, frizuru, stajling, ma ne stiže ni da jede. Malo se spava, puno se radi i to je dovelo do toga da kolabira. Ana je perfekcionista, u stanju je da po sto puta dnevno ponovi istu scenu, pa umesto planiranih pet sati. Na snimanju se ostane i 15, a u međuvremenu ništa ne pojede, samo nazdravi sa ekipom i popije po koju čašicu da dođe sebi  —rekao je izvor za "Svet" i dodao:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Nikolić (@ananikolicofficial) on Jan 27, 2020 at 1:07pm PST


— Kad se srušila na snimanju, stavili su je je u kola i odvezli u najbližu bolnicu. Doktori su je pregledali i konstatovali da je sve u redu, ali da joj je iscrpljen organizam. Dali su joj infuziju i prepisali terapiju. Naravno, odmor, što ona nije ispoštovala jer mora da završi sve planirano za te dve nedelje —tvrdi pomenuti izvor.

Ana Nikolić je za potrebe snimanja zakupila ceo luksuzni rezort u Marakešu

Kako je pisao “Blic“, Ana Nikolić je za potrebe snimanja zakupila ceo luksuzni rezort u Marakešu, koji košta nekoliko hiljada evra. Odlučila je da plati i sve troškove puta za desetak saradnika. Povela je svog ličnog šminkera, frizera i stilistu, a celoj ekipi platila je avionske karte i smeštaj u luksuznim rizortima koje menjaju.

– Ana je oduvek bila džek i kada je kafana i kada je posao u pitanju. Tu ne žali novac. Upravo zato je na put da snimi spotove pošla sa odrešenim budžetom. Pored produkcije nekoliko video-spotova koja košta više od trideset hiljada evra, ona nije marila što će snimanje zbog egzotične lokacije duplo koštati – otkrio je izvor blizak pevačici i potvrdio:

– Čitava ekipa je smeštena u luksuznim hotelima, svima su plaćene avionske karte, kao i all inclusive usluga. Takođe, pored ekipe koja je zadužena za snimanje i produkciju spota, morala je da povede i lične saradnike, jer nije želela ništa da prepusti slučaju, pa je samim tim morala da iskešira još dvadesetak hiljada evra za sve propratne troškove. 

Luksuz od kog zastaje dan

Luksuzni hotel u kome pevačica snima prvi od nekoliko spotova u Maroku, sadrži privatni bazen, hamam, raskošne sobe, a apartman za noć košta od 30.000 dinara pa naviše. S obzirom na to da je Ana povela desetak saradnika, samo na smeštaj je izdvojila pozamašnu sumu. Kada se tome dodaju troškovi za dozvole snimanja i van apartmana, a u okviru hotela, to povećava troškove ovog puta.

– Ana voli da se zabavlja i nakon celodnevnog snimanja, ona s ekipom odlazi na večeru ili u provod. Ne dozvoljava nikome od saradnika da se lati novčanika – kaže pevačicin blizak saradnik za ovaj dnevni list i dalje otkriva:

– Ovo je samo prva lokacija na kojoj Ana snima. U planu je još nekoliko spotova koji će takođe biti snimljeni u Maroku na drugim zanimljviim lokacijama. Sveukupno pevačica će biti više od nedelju dana u ovoj zemlji –rekao izvor.

Hellomagazin.rs Ata/Instagram
Tagovi: ana nikolić