Bali beg i njegova žena postali roditelji

Bali beg i njegova žena postali roditelji

Autor: | 31/01/2020

0

Bali beg i žena su dobili dečaka! Turski glumac, Burak Ozdživit i glumica Fahrije Evdžen, s kojom je odlučio da stane na ludi kamen, proletos su postali roditelji. Ova vest je odjeknula kao grom i obožavaoci širom planete željno su iščekivali fotografije srećnih roditelja.

Burak Ozdživit i izabranica njegovog srca, Fahrije Evdžen, jedan su od najlepših i najintrigantnijih turskih parova. Model za kojim mnoge žene žude i prelepa glumica upoznali su se 2013. godine na snimanju serije Dnevnik ljubavi. Par je glumio u vrelim ljubavnim scenama, a onda se strast rasplamsala i mimo malih ekrana.

Burak i Fahrije su se zabavljali nekoliko godina pre nego štu odlučili da se venčaju. Paparaci su ih u stopu pratili ne bi li saznali za neku aferu ili svađu među ljubavnicima. Međutim, ovaj par je oduvek bio skladan i nikakvi skandali se nisu za njega vezivali. Ljubav lepe Fahrije i fatalnog Bali-bega nikada nije bila na ispitu.

https://www.instagram.com/p/BzS8sZZFTb2/?utm_source=ig_web_copy_link

Par je odlučio da se sredinom 2017. godine venča. Svečanost je bila upriličena u luksuznoj rezidenciji na obali Bosforskog mora. Sam čin venčanja odigrao se pod cvetnim svodom, na samoj morskoj obali eksluzivnog Sait Halim Pasha Mansion-a.

Malo je reći da je sve bilo bajkovito i gotovo nestvarno. Mlada je blistala u  pripijenoj čipkanoj venčanici, s cvetnim venčićem na glavi. Mladoženja je bio nikad zgodniji u elegantnom smokingu. Nakon venčanja, mladi bračni par je medeni mesec proveo na Maldivima.

Hrabrost i požrtvovanost – Serija i stvarni život

Iako su Bali beg i žena tvrdili da im je karijera na prvom mestu i da još ne planiraju proširenje porodice, u drugoj polovini 2018. godine odjeknula je vest da čekaju bebu. Kada su saznali da očekuju dečaka, njihovoj sreći nije bilo kraja. Vrlo brzo su odabrali i ime za svog sina. Odlučili su se za ime Karan, simbolično ime koje označava odvažnost i snagu.

Da je požrtvovan i hrabar i u stvarnom životu podjednako kao Bali beg u Sulejmanu Veličanstvenom, Burak je pokazao i time što je odlučio da prisustvuje porođaju svoje supruge. Fahrije se odlučila za prirodan porođaj, a njen muž je hteo da joj pruži punu podršku. On je bio sve vreme uz svoju suprugu u najvažnijem trenutku u njihovom životu.

Bali beg i žena – Prvo pojavljivanje bebe u javnosti

Budući tata je, pred rođenje naslednika otvorio njegov profil na Instagramu. Brojni obožavaoci su se veoma obradovali. Ali, neki su ovaj potez protumačili kao zloupotrebu deteta u marketinške svrhe, odnosno kao trik da se poveća popularnost poznatog glumačkog para. 

Međutim, Burak je porekao da je imao zadnje namere pri otvaranju sinovljevog profila. Rekao je da je samo želeo da predupredi pojavu lažnih naloga sa imenom i slikom njegovog deteta.

https://www.instagram.com/p/BwlqDIeA4Og/?utm_source=ig_web_copy_link

Novopečeni roditelji su dugo krili sina od očiju javnosti i nisu hteli da objave nijednu njegovu sliku. A, onda je Fahrije na Instagramu podelila zajedničku fotografiju sa osmomesečnim Karanom u bebi-odelu nalik na svemirsko. Komentar Karan, kapetan svemirskog brodaoduševio je mnoge. Fotografija mališana je imala preko milion lajkova za nepun sat od objavljivanja! 

Ne želeći da izazove uznemirujuće poruke, mlada mama je isključila mogućnost komentarisanja fotografija.

Međutim, to fanove nije sprečilo da svoje oduševljenje podele na ostalim društvenim mrežama. Fejsbuk se usijao od čestitki i poruka ljubavi i podrške.

Iako se u trudnoći često pojavljivala u medijima, Evdžen se od porođaja retko slikala u javnosti. Na svega nekoliko fotografija sa mužem mogla se videti njena radost zbog toga što je postala majka. Zato i ne čudi što je njena slika sa  sinčićem izazvala eksploziju lajkova i pozitivnih komentara na društvenim mrežama.

Mali Karan je slika i prilika prelepih roditelja i divljenje obožavalaca prema njemu nikako nije moglo izostati. Njegova fotografija sa slavnom mamom dosad je prikupila skoro tri miliona lajkova na Instagramu!

Burak Ozdživit – Šarm koji ne bledi

Jedan od najseksepilnijih turskih glumaca, Burak Ozdživit, i posle ženidbe i rođenja deteta ne prestaje da očarava. Iako je Bali beg postao otac, obožavateljke i dalje uzdišu za njegovim mačo-izgledom.

Bivši Mister Turske prethodno se zabavljao sa brojnim lepoticama, poput glumice Zejnep Dortkardesler, Mis Turske Ebru Sam, dok je sa glumicom Džejlan Čapom čak bio veren. 

 

Fatalni ratnik iz Sulejmana Veličanstvenog ne prestaje da svojom pojavom impresionira žene širom planete. Međutim, iako i dalje mami ženske uzdahe, Burak je čvrsto uz svoju porodicu. Brak zgodnog Bali-bega i žene mu Fahrije izgleda veoma skladan. Zato se može očekivati da mali Karan u dogledno vreme dobije sestru ili brata.

Kao uspomenu na ulogu koja mu je donela najveću popularnost, slavni glumac je pre nekoliko godina u Istanbulu otvorio restoran pod nazivom Bali beg. Ovaj restoran je vrlo brzo postao poznat i večera u njemu se mora zakazati danima unapred.

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic