Biografija Breda Pita – Privatni život holivudskog zavodnika

Biografija Breda Pita – Privatni život holivudskog zavodnika

Autor: | 27/01/2020

0

Biografija Breda Pita ne prestaje da impresionira. Iako je nedavno napunio 56 godina, on i dalje mami uzdahe širom planete. Ovaj holivudski glumac, uprkos burnom privatnom životu, i dalje uživa velike simpatije, naročito ženskog dela publike.

Otkako se rastao od Anđeline Džoli, Bred Pit je ponovo na listi najpoželjnijih neženja. Mediji ga povezuju sa mnogim lepoticama, ali on i dalje tvrdi da je singl i da mu je tako najbolje.

Razvod ni za koga nije prijatan

Da prolazi kroz veoma težak period, pokazuje i to što je Bred, od trenutka kada je Anđelina podnela zahtev za razvod braka, ponovo u problemu sa pićem. Pre bračnog života, glumac se borio i sa zavisnošću od narkotika. Zbog toga su njegovi prijatelji zabrinuti da ponovo ne posegne za njima. 

Kako sam kaže, potražio je pomoć u Udruženju anonimnih alkoholičara kako bi se izborio sa krizom u koju je zapao. Budući da je brakorazvodna parnica sa Anđelinom trajala od 2016. do pred kraj 2019. godine, pitanje je na koja će iskušenja još Bred nailaziti.

Fenomen „Branđelina“, kako su mediji zvali ovaj poznati par, trajao je od snimanja filma Gospodin i gospođa Smit 2004. godine, pa sve do prekida zajedničkog života 2016. Par je, posle samo dve godine braka i dvanaest godina zajedničkog života, odlučio da se raziđe. Pitanje starateljstva nad njihovo šestoro dece još nije zvanično rešeno, mada deca žive sa majkom.

Biografija Breda Pita – Roditeljstvo na ispitu

Da deca teško prolaze kroz mučan razvod, pokazuje i nova kriza koja se trenutno odigrava u životu male Šajlo. Bredova i Anđelinina biološka ćerka izašla je u javnost kao transrodna osoba. Ona želi da promeni pol i, u skladu sa tim, i svoje ime. Šajlo želi da se od sada zove Džon.

Kako mediji javljaju, ova 14-godišnja devojčica ima punu podršku svojih roditelja u periodu takozvane tranzicije, odnosno promene pola

Čini se da su se ovoj objavi najviše obradovale LGBT organizacije, koje najveću afirmaciju doživljavaju upravo zahvaljujući poznatima koji se bore sa krizom polnog identiteta.

You Tube

Nesuglasice između bivših supružnika pretile su da naruše odnos Breda i dece. Ali, Anđelina je ipak malo popustila i dozvolila da deca leto provedu sa njim. Na očevom luksuznom imanju, ona su uživala i sa bakom i dekom, Bredovim roditeljima. To je Bredu naročito prijalo s obzirom na to da nije bio u dobrim odnosima sa usvojenim sinom Medoksom.

Bred Pit i Dženifer Aniston – Ponovo ljubav?

Bez obzira na probleme koje ima, Bred Pit je i dalje jedan od najpoželjnijih muškaraca na planeti. Mnoge žene su jedva dočekale da ponovo bude sam.  

Biografija Breda Pita bogatija je za još jedno značajno priznanje. Otkako je dobio Zlatni globus za ulogu u filmu Bilo jednom u Holivudu, za obožavateljke širom planete postao je još atraktivniji.

You Tube

Zanosan i duhovit, plenio je svu pažnju na dodeli značajne nagrade. U publici se, za susednim stolom, nalazila i njegova bivša supruga, Dženifer Aniston. Ona je vidno uživala u njegovom nastupu i od srca mu aplaudirala. Zato ne čudi što je izgledalo kao da među njima još postoje varnice. Kako su oboje razvedeni, mnogi su pomislili da bi dvoje glumaca ponovo mogli biti zajedno.

Međutim, na pitanje novinara o pomirenju sa Dženifer, Bred je odreagovao kao da mu je dosta razgovora o nečemu što je odavno iza njega.

Publika je obožavala Breda dok je bio sa Dženifer Aniston i burno je reagovala kad ju je on ostavio zbog Anđeline Džoli. Dženifer je miljenica auditorijuma i svi su stali na njenu stranu kada je došlo do razvoda. 

Biografija Breda Pita – Uvek privlačan i zavodljiv

Dodela Zlatnog globusa bila je interesantna i zbog toga što su se na njoj okupile i druge ljubavi šarmantnog glumca.

Njegova bivša verenica, Gvinet Paltrou, blistala je na crvenom tepihu, kao i glumica Kristina Eplegejt, sa kojom je bio u vezi 1989. godine. Na svečanosti su bile i Sijena Miler i Šarliz Teron, za koje se pretpostavljalo da su sa Bredom imale nešto više od kolegijalnih odnosa.

Bred se našalio prilikom primanja nagrade, rekavši da je nameravao da povede mamu. Ali, to bi moglo biti pogrešno protumačeno jer mu pripisivana ljubavna veza sa svakom ženom pored koje je stao. Na ovu šalu nasmejala se i Dženifer Aniston.

Bred Pit – Nova ljubav na vidiku?

Jesenas se šuškalo da je srce holivudskog zavodnika osvojila plavokosa dizajnerka nakita Set Hari Kalsa. Par se pojavio na jednoj žurki i zajedno je napustio. To je medijima dalo dovoljno materijala za nagađanja o njihovoj vezi, a njih dvoje se nisu trudili da je poreknu.

Pominjala se, takođe, i Bredova veza sa univerzitetskom profesorkom Neri Oksman.

Posle toga, Breda su mediji povezivali sa 25 godina mlađom koleginicom, Alijom Šavkat. Dugo se spekulisalo o tome da li među njima postoji ljubav i da li je ozbiljna. Bred je ove priče doveo do usijanja time što je Aliju, privatnim avionom, odveo u posetu svojim roditeljima. Međutim, izvori bliski zvezdi ističu da između njega i mlade glumice nema ničega osim prijateljstva.

You Tube

S obzirom na to da se Alija Šavkat pre nekoliko godina javno deklarisala kao biseksualna osoba, baš kao i Anđelina Džoli, nema sumnje da Bred ne bi sebe ponovo dovodio u neprijatnu situaciju.

Hoće li se šarmantnom glumcu zvezde nasmešiti i doneti mu sreću u ljubavi, pokazaće nastupajuća godina.

O najnovijim vestima o svetu poznatih, čitajte u magazinu Hello.

 

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic