„FRAJLE“ NA VELIKOM BEOGRADSKOM KONCERTU 23. MARTA U KOMBANK DVORANI

„FRAJLE“ NA VELIKOM BEOGRADSKOM KONCERTU 23. MARTA U KOMBANK DVORANI

Autor: | 23/01/2020

0

Popularne Novosađanke, četvoročlani sastav „The Frajle“, vraćaju se na koncertnu scenu Beograda nastupom zakazanim za 23. mart u 20h u Kombank Dvorani.

Nakon što su prošlog maja objavile veoma zapažen peti studijski album pod nazivom „Obraduj me“ koji čine obrade domaćih hitova, i posle burne letnje i zimske turneje, „Frajle“ će prve dane proleća početi u bivšoj Dvorani Doma sindikata.

Četiri dame - Marija, Nevena, Jelena i Nataša - poznate po originalnom stilu oblačenja i muzičkom stilu koji se tumači kao „vojvođanski tango“ ili „ženski bećarac“, na sceni su prisutne već 11 godina, a pored aktuelnog izdanja sa obradama vlasnice su još četiri autorska albuma („Naš prvi album sa putovanja“, „A strana ljubavi“, „B strana ljubavi“, „Ljubav na dar“) i jednog koncertnog.

Proputovale su pola sveta, ali i obišle skoro sve gradove bivše Jugoslavije. „Iskaču iz šina“ u odnosu na druge podatkom da su nastupale u avionu na 10.000 metara, ali i u Evropskom parlamentu u Briselu, bolnici, manastiru, dečijem vrtiću, i da su učestvovale u brojnim humanitarnim akcijama.

Karte za beogradski koncert možete nabaviti na blagajni „Kombank dvorane“ i svim prodajnim mestima Tickets-a.

Jedan od najpopularnijih bendova na ovim prostorima publiku je osvojio i odličnim spotovima. Među poslednjima je ekranizacija rimejka čuvene „Žute ruže“ sa Željkom Bebekom.

hellomagazin.rs Promo
Tagovi: Frajle