Džesika Simpson: Ubijala sam se od alkohola i tableta

Džesika Simpson: Ubijala sam se od alkohola i tableta

Autor: | 23/01/2020

0

Džesika Simpson progovorila o najtužnjim danima svog života

Američka pevačica i glumica Džesika Simpson (39) na društvenim mrežama često deli fotografije iz privatnog života. Nekadašnja manekenka,  a sada modna kreatorka i njen suprug  Erik Džonson imaju troje dece: sina Ejsa Nuta, ćerke Maksvel Dru i Berdi Mej. Iako nam se čini da znamo dosta o životu ove lepe plavuše ona je tek sada odlučila da progovori o najtužnim danima svoga života, i to neposredno pred izdavanje autobiografije pod naslovom "Open Book"

Džesika Simpson podelila divne vesti: Rodila se naša savršena ćerka!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jessica Simpson (@jessicasimpson) on Nov 29, 2019 at 7:53am PST


U hrabrom i iskrenom intervjuu za magazin  "People" Džesika je govorila je o svojoj borbi sa alkoholom i tabletama, ali i o traumi koja joj je obeležila život. Ona je priznala da je alkohol počela da pije kako bi se suočila sa svojim osećanjima koja su u njoj godinama tinjala.

Džesika Simpson na Uskrs objavila fotografije svoje preslatke bebe Birdi Mej!

Džesika Simpson priznala da se osećala krivom zbog zlostavljanja

– Ubijala sam se sa svim alkoholnim pićima i tabletama –napisala je  i otkrila dodala kako se u novembru 2017. napokon otreznila, te i da od tada više nije alkohol ni pogledala.

Džesika Simpson optužena da je nemarna majka: Dete ima slomljenu ruku, ovo je strašno! (video)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jessica Simpson (@jessicasimpson) on Mar 9, 2018 at 10:39am PST


–Bilo mi  je lako da prestanem da pijem. Bila sam besna na tu bocu jer sam se radi nje osećala spokojnom i tupom –otkrila je i progovorila o paklu zlostavljanja koji je prošla kada je imala tek šest godina. Ono što je sprečavalo da kaže roditeljima je strah da je sama kriva za ono što se dogodilo, pa se usudila da o tome progovori tek šest godina kasnije na porodičnom putovanju.  Knjiga u kojoj je ogolila dušu otkriva da joj je odlazak na psihoterapiju spasio život.

Džesika Simpson: Najveća finansijska greška bio je moj prvi brak

–Zlostavljanje je počelo kada sam imala šest godina. Delila sam krevet sa ćerkom porodičnog prijatelja. Sve je počelo golicanjem mojih leđa, a zatim bi se dogodilo nešto što je bilo jako neugodno –otkrila je Džesika i dodala kako je smatrala da je ona kriva za zlostavljanje.

Džesika Simpson i Erik Džonson: Prvi put u javnosti nakon krize u braku

–  Nikada više nismo otišli kod oca i majke moje prijateljice. Takođe, nikada više s roditeljima nisam pričala o tome –priznala je Džesika.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jessica Simpson (@jessicasimpson) on Jun 8, 2016 at 3:22pm PDT


– Htela sam da kažem roditeljima. Bila sam žrtva, ali sam se osećala krivom – napisala je u knjizi.

 

Hellomagazin.rs Guliver/Getty, Instagram