Porodična tragedija: Tejlor Svift otkrila da joj majka ima tumor na mozgu!

Porodična tragedija: Tejlor Svift otkrila da joj majka ima tumor na mozgu!

Autor: | 21/01/2020

0

Pevačica Tejlor Svift obara rekorde kada je u pitanju slušanost njenih numera, ali iza njenog osmeha krije se porodična drama

Iako je na vrhuncu slave i među najplaćenijim svetskim muzičarima, Tejlor Svift se bori s porodičnom dramom. Pevačica prolazi kroz izuzetno teška vremena, jer njena majka umesto da najzad prebrodi bolest i posledice hemioterapije, suočava se sa još strašnijom bolešću.

Njena majka Andrea Svift se već više od pet godina bori sa karcinomom dojke. Prolazila je kroz rotacije hemioterapije i zračenja, a njena ćerka Tejlor Svift je sve vreme bila uz nju.

Međutim, tokom jedne od poslednjih sesija lečenja tumora dojke, lekari su pronašli nov, jednako strašan problem.

Andrea Svift je saznala da sem mukotrpne borbe s rakom ima i drugu bitku pred sobom. Tokom analiza i pregleda, pronađen joj je tumor na mozgu!

- Simptomi tumora na mozgu nisu ni slični onima koje je imala od raka dojke. Prolazimo kroz stvarno teška vremena kao porodica - rekla je Tejlor Svift.

Zbog majčine bolesti Tejlor Svift je napravila mnoge izmene u svojim nastupima i dogovorenim turnejama.

Mamina bolest je i jedan od glavnih razloga zašto je Tejlor Svift ograničila svoju skoru turneju Lover.

Tejlor svoju 62-godišnju majku smatra i najboljom prijateljicom.

- Svako voli svoju mamu, svako ima važnu mamu. Ali, za mene je ona zaista sila koja me vodi kroz život. Pričam s njom o gotovo svakoj odluci koju donosim - rekla je Tejlor Svift za strane medije.

Inače, kada je Tejlor Svift objavila svoj sedmi studijski album "Lover", jedna pesma je privukla posebnu pažnju.

Fanovima pevačice najviše je zapala za uho pesma "Soon You'll Get Better". Ova predivna pesma s dirljivim rečima je posvećena njenoj majci koja se tada po drugi put borila sa kancerom.

"Očajni ljudi pronađu veru, pa se sad molim Bogu. Ali sa kime ću da pričam? Šta da radim, ako tebe ne bude bilo tu", reči su pesme Tejlor Svift.

Pevačicina majka i otac su  se borila s kancerom, ali mama Andrea nije uspela da se reši zloćudne bolesti prvi put. Drugi put se vratio i agonija se produbila.

- Kancer moje majke je stvaran problem. Bila sam anksiozna u vezi sa svakodnevnim uspovima i padovima. Sve brige, stresove i molitve menjam za stvarne probleme - rekla je Tejlor.

Pevačica u numeri "Soon You'll Get Better" peva o prvoj poseti onkologu, kako njena majka voli medicinske sestre koje se su fine prema njoj i kako je renovirala kuhinju pre dolaska majke iz bolnice kako bi se osećala prijatnije u novom prostoru.

- Želim da vam kažem da onaj ko je u vašem životu bio majčinska figura vas je napravila takvim kakvi jeste i budite zahvalni na tome - rekla je Tejlor.

 

Hellomagazin.rs Guliver/Getty

Slične Vesti

Pročitajte još