Stefan Milenković postaje otac: Beba stiže u aprilu

Stefan Milenković postaje otac: Beba stiže u aprilu

Autor: | 21/01/2020

0

Slavni srpski violinista Stefan Milenković postaje otac

Srpski violinista Stefan Milenković (42) na društvenim mrežama je objavio vest da u aprilu očekuje rođenje svoj prvog deteta sa suprugom Goricom Grozdanić.

"Već znamo da će 2020. biti najbolja godina ikad, sa malim beba-Milenkovićem, koji nam stiže u aprilu!", napisao je violinista na društvenim mrežama uz fotografiju na kojoj pozira sa trudnom suprugom.

Stefan Milenković: Ako ima strasti sve je moguće, pa i uspeh

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Stefan Milenkovich (@stefanmilenkovichofficial) on Jan 20, 2020 at 9:05am PST

   Stefan Milenković postaje otac, bio je siguran da će deca doći u pravom trenutku 

Stefan nije strepeo da se zbog čestih nastupa  i obaveza neće ostvariti kao otac, pa je svojevremeno u intervjuu za magazin "Glorija" istakao da je siguran da će se roditeljstvo dogoditi u pravom trenutku.

– Naravno da mi je to na pameti, to je prirodno, ali za sada ništa ne planiramo na tom polju. Nisam siguran da bih trenutno mogao da se posvetim vaspitavanju i podizanju klinaca. Postaću otac kad budem siguran da deci mogu da poklonim dovoljno vremena i pažnje. U čemu je poenta ako tate nikad nema. Voleo bih da budem roditelj, a ne da se samo tako zovem. Sad, da li sam spreman da budem otac, ne bih smeo da tvrdim, ali osećam se spremnijim nego ranije. Imao sam utisak, pokušaću da pronađem pravu reč, da dosad nisam bio pogodan. Deca su divna, smisao su života, i ja na njih gledam kao na potencijal koji naš svet može učiniti boljim – rekao je Milenković pre tri godine, dok je dve godine kasnije istakao da je siguran da će doći u pravom trenutku.

Stefan Milenković: Uslov da dođem u Beograd je da majka napravi reform-tortu

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Stefan Milenkovich (@stefanmilenkovichofficial) on Jun 13, 2019 at 10:11am PDT

– Većina stvari u mom životu se desila upravo u trenutku kada je trebalo da se dese, tako da znam da je i pitanje stvaranja porodice, u smislu potomstva, nešto što će se manifestovati u pravom trenutku. Ja sam takva osoba da ne radim ništa polovično i sigurno se ne bih upuštao u roditeljstvo ako ne bih mogao da pružim dovoljno vremena deci– rekao je Stefan.

 Svakako bih voleo da moja deca što pre shvate vrednost ličnog izbora u bilo čemu i da što ranije počnu da prave što informisanije izbore. Kad već fantaziramo o tome, dodao bih i to da bih se potrudio da im priuštim što češći kontakt sa prirodom, da ih naučim da je što više poštuju i štite, s nadom da će zbog toga imati i zdraviji odnos sa drugim ljudskim bićima.

Stefan i Gorica, gitaristkinja poreklom iz Banjaluke, u braku su od 2014. godine.

Stefan je u supruzi Gorici pronašao srodnu dušu, a muzika je sastavni deo njihovog života.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Stefan Milenkovich (@stefanmilenkovichofficial) on Jun 7, 2019 at 12:10pm PDT

– Imam sreću da Gorica potpuno razume moj režim i neobičan ritam života, i ne samo što ga podržava već mi i angažovano pomaže u mnogim aspektima koji su deo aktivne karijere u muzičkom svetu danas.Vreme provedeno s Goricom mogu da opišem kao divne godine zajedničkog života.  Pošto najviše vežbam kod kuće, onda je Gorica, htela to ili ne, konstanto izložena mom sviranju. Kada ste profesionalni muzičar i kada je muzika deo svakog vašeg dana, onda ona postaje sastavni deo života i prosto je stalno u vazduhu – rekao Stefan, koji je pre Gorice, sedam godina bio u braku sa čelistiknjom Anom  Aznavurijan.

 

Hellomagazin.rs Ata/Instagram

Pročitajte još