Neda Ukraden na Beoviziji: Ja sam baba koja može da osvoji Evropu!

Neda Ukraden na Beoviziji: Ja sam baba koja može da osvoji Evropu!

Autor: | 21/01/2020

0

Pevačica Neda Ukraden na Beoviziji će pokušati da se izbori za pobedu i plasira na najveće muzičko takmičenje Evroviziju

Ovogodišnji izbor za pesmu koja će Srbiju predstavljati pred Evropom biće veoma zanimljivo. Prijavljen je veliki broj kandidata, ali ovoga puta šansa je data kako zvezdama, tako i mladim i neafirmisanim izvođačima.

Neda Ukraden na Beoviziji će pokušati da pokaže zašto traje toliko dugo i zašto zaslužuje da odnese pobedu.

Neda Ukraden je u  intervjuu za Srpski telegraf, objasnila da će dati sve od sebe da pobedi na domaćem takmičenju, predstojećoj Beoviziji.

Neda Ukraden na Beoviziji sprema neviđenu koreografiju

- Spremam se za spektakl kako bih oduševila evropsku publiku, ali ukoliko pobedim u svojoj zemlji. Meni već jeste čast što sam u konkurenciji sa mladim snagama, a to znači da je komisija RTS svima dala šansu da se izbore za svoj cilj.

- Vredno radim na koreografiji, koja će biti neviđena i veoma zahtevna, da kad izađem na scenu mogu da oduvam - rekla je Neda sa neskrivenim optimizmom, za pomenuti medij.

Mnogi su postavili pitanje zašto se Neda Ukraden uopšte prijavila na Beoviziju. Kao zvezda bivše velike Jugoslavije, ali zvezda čitavog regiona u sadašnjosti, Neda je jedan od najslušanijih i najtraženijih izvođača.

Neda Ukraden na Beoviziji nastupa kao najstarija takmičarka

Ali, učešće na Evroviziji je nešto što bi želela da doda u živopisnu i bogatu karijeru. Kao što znamo njoj godine ne predstavljaju problem, jer se s njima nosi poput devojčice.

- Iako sam najstarija takmičarka, to ne znači da ne mogu biti spretna i okretna. Kao i da na sceni ne mogu da napravim šou kao što sam kroz takmičenje "Tvoje lice zvuči poznato". Tada su o meni pisali kao o Tini Tarner, a opet će biti slično, sigurna sam.

- Ljuti sam protivnik i borac protiv toga da žena mora sa 70 godina da izgleda otromboljeno i zapušteno. Ja sam baba koja može da osvoji Evropu. Muka mi je od negativnih kritičara koji mi poručuju da ne mogu da budem devojka u ovim godinama, kao da to meni nije jasno.

Neda Ukraden ne dozvoljava degradaciju zbog godina:

- Nisam devojka i neću da budem, ali jesam negovana i žena u dobroj, odnosno u zavidnoj formi. Takođe mi smeta što muškarce u mojim godinama niko ne osporava, ali žene da. E to ne dozvoljavam da mi rade - odlučna je Ukradenova.

Hellomagazin.rs ATA Images/Luka Šarac

Pročitajte još