Neda Ukraden odlučna: Očekujem izvinjenje dušebrižnika

Neda Ukraden odlučna: Očekujem izvinjenje dušebrižnika

Autor: | 18/01/2020

0

Neda Ukraden o predstojećoj Beoviziji na kojoj nastupa sa sjajnom pesmom, koju su zli dušebrižnici pokušali da sabotiraju

Neda Ukraden (69) odlučna je u svojoj zamisli da novu pesmu na predstojećoj Beoviziji predstavi u punom sjaju i da joj u toj zamisli ništa ne stane na put.

Pevačica, kako se navodi, smatra da to što je poznata ne daje joj neku veliku prednost u odnosu na ostale.

Krajem februara Srbija će proglasiti pobednika Beovizije i tako odrediti ko će braniti zastave naše zemlje na najvećem muzičkom takmičenju u Evropi. Među 24 kandidata koji su izabrani za takmičarski deo, samo je nekoliko javnosti poznatih pevača, što može biti podjednako dobro i loše za njih.

Neda Ukraden: Posnosna sam na unuke, zanimljivi su, ljubopitljivi i oduševljava me kako razmišljaju

- Ne gledam na ovo učešće iz tog ugla da li je neko poznat ostvaren pevač. Svakako da iskustvo mnogo znači u ovom, kao i u svakom drugom poslu. Ovo je prosto izvanredno medijski zanimljiv festival koji ima podršku nagledanije nacionalne televizije, tako da bolju promociju za novu pesmu ne mogu da zamislim - kaže Neda za "Blic" i objašnjava:

- Veliki sam borac protiv "ejdžizma", želim svojim primerom svim ženama da pokažem da i posle 40. godine nisu otpisane. Da i te kako mogu biti poželjne, sposobne, lepe i atraktivne. Hvala i žiriju RTS koji, čini mi se, deli iste vrednosti.

Neda Ukraden odlučna: Pevačica navodno prekršila pravila

Neda Ukraden i njeno učešće na Beoviziji našlo se ovih dana u žiži javnosti i zbog još jedne stvari.

Naime, ona je navodno prekršila pravila, pa su neki mediji prebeli da joj preti diskvilifikacija. Sve to navodno jer je pustila pesmu u etar šest meseci pre takmičenja.

- Očekujem izvinjenje dušebrižnika koji su se brže - bolje zaleteli, što iz vlastite neobaveštenosti i gluposti, što iz zlobe, da diskvalifikuju i mene i žiri. Ali to je, sigurna sam nemoguća misija - bez dlake na jeziku rekla je odlučna Neda Ukraden.

Neda Ukraden u izdanju koje niste očekivali: Seksi bajkerka u crnoj koži! (foto)

foto: Neda Ukraden

Ko su favoriti predstojeće Beovizije?

Sudeći po društvenim mrežama i komentarima na raznim portalima koji se bave muzičkim takmičenjima i festivalima najveći favorit su tri devojke koje čine grupu "Hurricane".

- Jedni smo od favorita, ali imamo zaista konkurenciju. Što se tiče naše popularnosti, prijatno smo iznenađene, a što se tiče prvog mesta, borićemo se sigurno za njega - iskreno priča Sanja Vučić.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

@hurricanefanteam је поделио/ла објаву дана 16. Дец 2019. у 12:46 PST

Bane Mojićević, pak, kaže da je speman za oštru konkurenciju.

- Ne mogu da kažem da je prednost što sam poznatiji od nekih drugih, niti osećam da sam u nekoj prednosti. Prepoznatljivost ne smatram privilegijom. Prijavio sam se jer sam došao na tu ideju kada sam razgovarao sa prijateljima sa RTS-a - kaže Mojićević i dodaje:

- Iskreno, nisam čuo nijednu pesmu. Mislim da su ove godine takmičari čak ponajbolji. Očekujem vrhunski nastup i dobru energiju.

Pobednik ovogodišnje Beovizije predstavljaće našu zemlju u maju u Holandiji.

 

 

hellomagazin.rs ATA Images, Luka Šarac, Boško Karanović, Instagram

Pročitajte još