Luskuz od 65 miliona dolara: Udala se bivša supruga Romana Abramoviča

Luskuz od 65 miliona dolara: Udala se bivša supruga Romana Abramoviča

Autor: | 18/01/2020

0

Bivša supruga Romana Abramoviča, Daša Žukova, izgovorila sudbonosno "da" grčkom milijarderu

 

Ruskinja Daša Žukova, javnosti poznata po braku s milijarderom Romanom Abramovičem, od kog se razvela 2017. godine, udala se za novog milijardera. Atraktivna 38-godišnja Daša uplovila je u brak sa grčkim naslednikom brodogradiliškog carstva, Stavrosa Niarkosa, sa kojim je u vezi dve i po godine.


Daša Žukova se razvela od Romana Abramoviča, ali već se verila sa novim milijarderom! (video)


Par je  sudbonosno "da" izgovorio u mondenskom Sent Moricu, pred skoro 300 gostiju iz sveta sporta, šoubiznisa, kulture i politike, a zvanice su bile iznenađene premeštanjem mesta svečanosti dan pred samo venčanje. Da bi sve bilo besprekorno, par je izdvojio čak 65 miliona dolara, a među gostima je bila i jedna princeza.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

@dasha_zhukova_fp је поделио/ла објаву дана 7. Мај 2019. у 5:18 PDT


Princeza Beatris koja pripada britanskoj kraljevskoj porodici je prisustvovala ovom glamuroznom venčanju, a viđena je i glumica Kejt Hadson.

Daša Žukova odabrala je bajkovitu venčanicu modne kuće "Valentino" sa raskošnim šlepom i visokim čipkastim okovratnikom. Uz nju je nosila urednu visoku punđu i diskretan mejkap, dok je Stavros zablistao u tamnoplavom odelu i beloj košulji.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели gpobal facts and news (@global_factsand_news) дана 18. Јан 2020. у 12:19 PST

Daša Žukova i Stavros Niarkos su se verili na leto prošle godine, a to su proslavili na njenom rođendanskom partiju, na koji su bila pozvana brojna poznata lica iz šoubiz sveta poput Dejvida Bekama, Liv Tajler, dizajnerke Tori Birč, modnih dizajnera koji stoji iza brenda "Proenza Schouler", Džeka Mekoluga i Lazara Hernandeza, Loren Santo Domingo vlasnice modne platforme "Moda Operandi" i brojnih drugih.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

@dasha_zhukova_fp је поделио/ла објаву дана 7. Мај 2019. у 10:32 PDT

Daša Žukova i Roman Abramovič: Razvod nakon decenije braka

Žukova se u avgustu 2017. rastala od ruskog milijardera Romana Abramoviča, vlasnika fudbalskog kluba Chelsea, a u braku su proveli deset godina. Petnaest godina mlađa Daša, kći ruskog magnata, Abramovičeva je treća supruga, a u braku su dobili dvoje dece. Nakon razovoda Daši je pripala kuća u Njujorku vredna 92 miliona dolara.

– Posle deset zajedničkih godina doneli smo tešku odluku o razvodu, ali ostaćemo bliski prijatelji, roditelji i partneri u projektima koje smo zajedno pokrenuli. Naše dvoje dece želimo da odgajamo zajedno – pisalo je u saopštenju koje su bivši supružnici potpisali i objavili u listu “The New York Post”.

Samo nekoliko meseci nakon što se razvela od ruskog oligarha, fatalna Daša je viđena u društvu grčkog naslednika.

Ko je Daša Žukova

Inače, Daša je rođena u Rusiji 8. juna 1981. godune, ali je odrasla u SAD sa majkom, nakon što su se njeni roditelji razveli. Potiče iz jako imućne porodice, poznata je kao strastvena kolekcionarka umetničkih dela, a uz to je i direktorka i glavna i odgovorna urednica svog magazina “Garage”.

 

Hellomagazin.rs Guliver/Getty/Instagram

Najnovije vesti