Ulje za svež i zdrav izgled: Vojvotknja Kejt ga nanosi na lice, a svako ga može priuštiti

Ulje za svež i zdrav izgled: Vojvotknja Kejt ga nanosi na lice, a svako ga može priuštiti

Autor: | 17/01/2020

0

Vojvotkinja Kejt - tajna njenog besprekornog izgleda

Rivalstvo dve vojvotkinje Kejt i Megan koje se ticalo njihovih modnih izbora, lepote i popularnosti, definitivno je završeno onog trenutka kada je supruga princa Harija odlučila da je vreme da se osamostale i napuste kraljevsku porodicu. Britanci koji su bili oduševljeni glumicom koja je imala hrabrosti da u monarhiju uvede neke novine, razočarani su činjenicom da Megan ne želi da bude više "njihova princeza".

Kejt Midlton danas slavi rođendan, ali sve je u senci “Megzita”

Na tronu je ponovo omiljena vojvotkinja Kejt, čije se svako pojavljivanje prati sa puno pažnje, a njena modna izdanja se analiziraju do najsitnijih detalja. Iako znamo da supruga princa Vilijama voli da nosi kreacije Aleksandra Mekvina, Dženi Pakam, Erdem, nije joj strano ni da ponese ni neki od high street komada garderobe. Britanci je posebno hvale jer često reciklira modne komade, odnosno, ne preza od toga da jedan odevni predmet ponese i nekoliko puta. Ipak, ipak ono što mnoge zanima je bjuti rutina koju sprovodi vojvotkinja od Kembridža.

Modna ikona: Kejt Midlton u kaputu srpske dizajnerke!

Iako su damama na dvoru dostupni najbolji kozmetičari, dermatolozi i proizvodi, s vremena na vreme procuri neka informacija o tome čime se neguju.  Tako je nedavno otkriveno da Megan koristi kreme na bazi ulja i vode, kao što je hijeluronska kiselina, a sada stiže informacija bez kog proizvoda supruga princa Vilijama ne može da zamisli svoju dnevnu negu.

Uskoro i kod nas: Detalj koji pomaže da stopala Kejt Midlton nikada ne iskliznu iz visokih potpetica

Strani mediji pišu da vojvotkinja Kejt koristi šipkovo ulje koje je bogato vitaminima A i C koji su zaslužni što joj lice ima svež i zdrav izgled. Dobro je i u borbi protiv akni i depigmentacije kože.

Dame iz kraljevske porodice potenciraju prirodnu lepotu - plastična hirugija u rojalti krugovima nije dobrodošla.

Kejt Midlton sve odvažnija, ova provokativna haljina krši sva kraljevska pravila!

Nedavno je ugledni britanski estetski hirurg Munir Somjiz opužio vojvotkinju Kejt da se podvrgla tretmanu botoksa. Kao dokaz je naveo i dve fotografije: na jednoj vojvotkinja izgleda umorno i vide joj se bore, dok na drugoj izgleda znato svežije.


– Naša Kejt voli malo ‘baby botoksa’. Uočite smanjenje finih linija na čelu, ali takođe pogledajte podizanje krajnjeg ‘repa’ obrve. Magija baby botoksa je u tome što se ne osećate toliko teško i što vam daje suptilno smanjenje bora, kao i bolji položaj obrva – napisao je hirurg ispod objavljenih fotografija.

Nestašna vojvotkinja: Kejt Midlton izašla iz pravila kraljevske porodice pa se opustila na piću!

Fotografije su izazvale mnogo komentara a pr kraljevske palate je kategorički demantovao tu vest i istakao da ne kraljevska porodica ne podržava takve komercijalne aktivnosti.

Hellomagazin.rs Guliver/Getty/Twitter

Pročitajte još

Najnovije vesti