Severina: Kada čvrsto odluče, žene mogu da urade sve što žele

Severina: Kada čvrsto odluče, žene mogu da urade sve što žele

Autor: | 17/01/2020

0

Severina lepša nego ikad uputila moćnu poruku

Najteži životni udarac Severina je doživela krajem 2019. godine. Nakon višegodišnje borbe za starateljtsvo nad sedmogodišnjim sinom Aleksandrom,dete je nepravosnažnom odlukom suda pripalo ocu Milanu Popoviću. Severina ima pravo da naslednika viđa nekoliko puta nedeljno i svakog drugog vikenda.  Iako je ta odluka pevačicu potpuno slomila, što je i pokazala emotivnim rečima kojima se javno obratila svom sinu, ipak je uspela da završi započetu turneju " The Magic Tour", a o njenim emotivnim nastupima govorilo se danima.

Mogu mi te neki strani ljudi zabraniti, ali mi ne mogu zabraniti da te volim,da mislim na tebe svaku sekundu. Ovo je sine samo rużan san i mama obećava da ćemo se brzo probuditi.

Opet ćemo se mi uspavljivati svake večeri, a o tome će odlučiti ”gospodin vreme”. Do tada,mama je uvek uz tebe i ovo ce brzo proći sine.
Oprosti što ti nisam stigla ni objasniti šta se juče dogodilo, imali smo puno vażnijih stvari – gledali smo “Toy story 4”, pa smo pekli palačinke, pa smo se igrali zoološkog, nije bilo vremena za tugu, ni za objašnjenje..morala sam te odvesti…Išli smo sa osmehom.

Severina se ukrcala u avion i poručila: Hvala svima! Bili ste mi vetar u leđa u ovom moru tuge

View this post on Instagram

A post shared by HELLO! Magazin (@hellomagazinsrbija) on Nov 29, 2019 at 5:02am PST


Te čudne reči koje postoje samo na papiru, ali ne i u stvarnosti, napisala je jedna teta koja ne zna ko smo mi i koja se igra s nama. teta je na višem nivou igrice. Uvela je nova pravila u igricu zvanu “hrvatsko pravosuđe”.

Mi samo nismo ovo ni slutili, nismo znali pravila.To su njena pravila, njihova, ne naša.

Samo ti meni budi dobro i sve će biti dobro.Mama je dobro Robyne moj,tvoj Batman te čeka.

I Oprosti im sine jer stvarno ne znaju sta čine…

Pored toga, čini se da je pevačica uspela i da se malo oporavi od velikog stresa koji je doživela, pa je pozirala u Monte Karlu, u luna parku. Kao i obično, besprekorno stilizovana,samo što je ovog puta akcenat bio na poruci koja je pratila njenu fotografiju.

Severina zahteva starateljstvo, ovo su njeni argumenti!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina Kojic (@severina) on Jan 17, 2020 at 8:40am PST


" Kada čvrsto odluče, žene mogu da urade sve što žele", citirala je Severina legendarnu Grejs Keli.

Severina - Suprug Igor kao najveća podrška

Severina je tokom ovog teškog perioda oslonac pronašla u porodici i zahvalna je onima koji su joj pružali podršku. Suprug Igor Kojić je uvek uz nju, pa nije propustila priliku da mu uputi emotivne reči.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina Kojic (@severina) on Jan 4, 2020 at 3:45am PST


–Volim njegovo hrabro srce, njegov karakter i njegove osobine … I zato što me uvek čvrsto drži za ruku… I kad se penjem gore i kad padam… Hvala ljubavi i hvala Bogu –napisala je Severina,a ubrzo i objavila fotografiju sa Igorvim roditeljima, istakavši da je divno što ima takvu porodicu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina Kojic (@severina) on Jan 6, 2020 at 9:56am PST


– Olja i Dragan, najbolja svekrva i svekar na svetu. Danas su nas odveli na ručak kod Mike. Moja porodica u svetu neizvesnosti, ljubav i podrška. Divno je što ih imam! – napisala je Severina.

Hellomagazin.rs Luka Šarac/Instagram/Severina
Tagovi: severina

Pročitajte još

Najnovije vesti