Ana Nikolić: Vrele fotografije sa egzotičnog odmora

Ana Nikolić: Vrele fotografije sa egzotičnog odmora

Autor: | 17/01/2020

0

Ana Nikolić zamenila hladni Beograd egzotičnim destinacijama

Ana Nikolić je hladni januar odlučila da provede na nekom toplijem mestu. Tako je sa ćerkom Tarom otišla na egzotični odmor - prvo u Dubai, a potom na Tajland. Nije slučajno što je pevačica svoju naslednicu dovela baš na Tajland, u kome je bila već nekoliko puta i on je uvek na listi mesta koje želi da poseti.

Ana Nikolić: Neko se prosto rodi kao dama, za razliku od nas nekih

- Više ne mogu da zamislim da jednom godišnje ne posetim tu divnu zemlju. Toliko sam se navikla boravak tamo da kad sletim na Puket, imam utisak kao da stižem među prijatelje. Dani koje provodim su prepuni uživanja, a osim fenomenalne klime koja mi neizmerno prija, obožavam i njihovu začinjenu hranu, sveže i veoma slatko voće, kao i kokosovo mleko. Fantastičnom ugođaju doprinosi i predivno more, kao i plaže od najfinijeg peska, na kojima provodim po ceo dan. Svakog dana odlazim na čuvene tajlandske masaže, koje su melem za telo i izuzetno blagotvorne za smanjivanje kilaže. Za razliku od drugih destinacija, boravak na Tajlandu uvek mi donosi neki poseban ritam, pa se nakon tog putovanja uvek vratim sa nekoliko kilograma manje -rekla je ona jednom prilikom, a fotografije su dokazale da o liniji više ne mora da brine jer je povratila epitet najzgodnije pevačice na srpskoj javnoj sceni. Ona je u crvenom bikiniju pokazala savršeno isklesane trbušnjake i vitke izvežbane noge.

Ana Nikolić ponovo opasno zgodna: Mala neće da je ljubav boli!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ??? ??????? (@ananikolicofficial) on Jan 16, 2020 at 11:26pm PST

Na ovom egzotičnom putovanju Ana puni baterije za novi album koji uveliko priprema, a kako piše "Hit Informer", za putovanje nije žalila para.

- Ana je još prošle godine isplanirala da će čim snimi novi album sa Tarom otići na neku daleku destinaciju. Pošto nije mogla da se odluči gde će, otišla je na čak dve egzotične destinacije - najpre su bile u Dubaiju, a zatim produžile na Tajland. Za hotele, hranu i prevoz Ana je iskeširala čak 20.000 evra - otkrio je izvor pomenutog lista pa dodao:

Ana Nikolić je izgledala fantastično, a onda je uzela mikrofon i napravila feštu! (video)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ??? ??????? (@ananikolicofficial) on Jan 16, 2020 at 1:47pm PST

- Spavale su u najskupljim hotelima. Ana je boravak u Dubaiju iskoristila za jedan veći šoping, gde je počastila i sebe i Taru brojnim krpicama. Sebe je ponovila odličnim komadima, koji joj sada sjajno stoje jer je dosta smršala. Čim se vrati sa odmora, objavljuje novi album i posvetiće se njegovoj promociji. Planira da počne is nastupima, tako da joj je ovaj odmor preko potreban da na puni baterije i pripremi se za sve što je očekuje.

Hellomagazin.rs Ata/Instagram
Tagovi: ana nikolić

Najnovije vesti