Tajna vitke linije Anđele Jovanović: Svaki dan pešačim sat vremena i nisam opterećena hranom

Tajna vitke linije Anđele Jovanović: Svaki dan pešačim sat vremena i nisam opterećena hranom

Autor: | 12/01/2020

0

Tajna vitke linije Anđele Jovanović krije se u svakodnevnim šetnjama, načešće Londonom gde pohađa master studije, a osim toga ćerka poznatog glumačkog para priznaje da nije gurman

Anđela Jovanović, glumica i ćerka glumačkog para Dragana Jovanovića i Branke Pujić, već nekoliko meseci živi u Londonu.

Popularna glumica odličila je da u Engleskoj pohađa master studije londonske akademije za filmsku i televizijsku umetnost.

- Imala sam veliku tremu, prvo da li ću upisati taj master uopšte jer je velika konkurencija. Oni prave audicije širom sveta, ja sam išla na audiciju u Londonu i teško je upisati taj smer. Prvo sam za to imala tremu. Kada sam saznala da sam primljena, onda sam imala tremu od toga da ovde pauziram neko vreme sve predstave i snimanja i da odem tamo da se usavršavam - započinje svoju priču Anđela za "Blic".

Iako uživa u Londonu, priznaje da joj Beograd veoma nedostaje i da pati za rodnim gradom u se trčeći vraća svaki put.

Anđela je praznike provela sa porodicom u Srbiji

Poput većine ljudi koji žive van granice svoje zemlje, tako i mlada glumica čezne da praznike provede u domovini. Zato, kada ima pauzu u predavanjima, ona spakuje kofere i dođe na nekoliko dana u Beograd kako bi bila sa roditeljima, ali i s dekom i bakom za koje je mnogo vezana.

Tako je božićne praznike provela u rodnom gradu, gde se još uvek odmara, a evo šta kaže - kako izgleda život na dve adrese.

- Čim sam sletela na aerodrom, odmah sam otišla kod bake i deke na ručak. Zaželela sam se naše hrane. Kada odeš sam negde i nikog ne poznaješ, skoncentrisan si na učenje, pa sam se tome u potpunosti posvetila - priznaje Anđela i dodaje:

- Otišla sam potpuno sama, ali sam tamo stekla divne prijatelje. Imam druga Roka iz Hrvatske s kojim sam se sprijateljila kao da ga znam 15 godina. Osim njega, tu je jedna glumica iz Nemačke s kojom e takođe družim.

Ova mlada glumica i kada je dolazila u Beograd, spajala je privatne i poslovne obaveze.

- Uživam u Beogradu. Provodim vreme sa porodicom, bakom i dekom, prijateljima. Ali isto tako i kada dođem završim obaveze. Radila sam dosta. Snimala sam seriju “Švindleri”, koja će se od februara emitovati na RTS-u, igrala predstave.  Ne dolazi u obzir da ovde ne radim. Kada se vratim na leto, očekuje me jedan super projekat. Znači, čim završim master dolazim - ispričala je kroz osmeh Anđela, koja napominje da je zasad sve ispite završila.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Andjela Jovanovic (@_blejzmodesti) дана 18. Сеп 2018. у 10:45 PDT

- Imam pauzu od 20 dana, gde pišemo radove. Imam još tri meseca do kraja - istakla je ona.

Tajna vitke linije Anđele Jovanović krije se u dve ključne stvari

Anđela, inače, vodi računa o svom izgledu, ali nije neko ko robuje dijetama.

- Kod mene su telo i um povezani. Trudim se da u glavi budem smirena i da fizički budem spremna da mogu sa svim da se izborim. Gluma je fizički posao. Moraš da budeš spretan. Posebno kada je ovako zahtevan master. Osim toga, svaki dan pešačim sat vremena do fakulteta i nazad. A iskreno vidim da je u poslednje vreme pomama za zdravom - ispričala je glumica za ovaj dnevni list i naglasila:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Andjela Jovanovic (@_blejzmodesti) дана 9. Апр 2019. у 10:17 PDT

- Puno radim da zaboravim da jedem. Nisam opterećena hranom. Najidealnije bi mi bilo kada bih jela domaće povrće. Volim da radim detoks sa sokovima, da mi telo bude čisto. Detoks ti daje snagu i energiju.

 

hellomagazin.rs ATA Images, instagram

Najnovije vesti