Dea Đurđević: Venčanje će da sačeka

Dea Đurđević: Venčanje će da sačeka

Autor: | 09/01/2020

0

Dea Đurđević uživa u vezi sa dve decenije starijim kolegom Mladenom Mijatovićem

U životu nam se često dogodi nešto što nam iskuša snagu i volju. Prekretnice zbog kojih se zapitamo šta je zapravo važno u životu i kada shvatamo ko nam je najveća podrška i na koga možemo da se oslanimo. Voditeljka Dea Đurđević je svoju snagu spoznala na težak način, kada je u februaru 2019. godine doživela saobraćajnu nesreću na putu do posla.  Zadobila je povrede opasne po život, zbog čega je imala više od 20 operacija, a tokom ove borbe i oporavka su joj najveću podršku pružali majka Nena i verenik Mladen Mijatović. Kako oporavak teče u najboljem redu, mnogi su očekivali da će Dea i Mladen uskoro stati na ludi kamen, ali izgleda da će to morati da sačeka.

Zaljubljeni i srećni: Dea Đurđević i Mladen Mijatović konačno zajedno u javnosti (foto)

Znala sam da ako imam unutrašnja krvarenja da možda neću preživeti, držala sam oči otvorene kako bih videla mamu i Mlađu, jer sam želela da ih vidim poslednji put. Lekari su rekli da nisu videli takve saobraćajne povrede, a da je svaka od ovih koju sam navela mogla da me košta života. Više od 20 operacija za život sam imala, primila sam više od 200 anestezija, za bilo kakav pokret su morali da me uspavaju kako bi srce moglo da izdrži. Primala sam morfijum dva i po meseca svaki dan 24 sata i na svaka 4 sata po neki analgetik u vrat. Umrla sam tri puta i svaki put su lekari uspeli da mi spasu život. Ležim na leđima već 8 meseci. Tu saorbaćajnu nesreću su identično preživeli i moja mama i Mladen i moji najbliži. Oni su to čini mi se psihički podneli teže nego ja. Mnogo je teško gledati nekoga ko više od 5 meseci leži i svaki čas pitaju da li sam životno ugrožena, navela je Dea jednom prilikom

Dea Đurđević: Ne treba mi sažaljenje, ja sam pobedila udarac autobusa od 10 tona! (video)

– Dea i Mlađa žive zajedno, srećni su, osećaju se kao da su već u braku, samo nemaju papir. Njoj je zdravlje na prvom mestu, cele protekle godine je bila isključivo tome posvećena, bolnica joj je bila druga kuća i ne želi da više bilo šta da planira. Od nesreće je naučila da uživa u trenutku i da apsolutno ne prali planove jer se život okrene u jednoj sekundi. Imala je 21 operaciju do sada, ai nedavno je imala neplaniranu interevenciju, kaže izvor za magazin "Star" što je i sama Dea potvrdila.

Dea Đurđević: O ocu nikada ne govorim

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Petar Djordjevic (@gljebdjordjevic) on Jul 19, 2019 at 12:14pm PDT


–Dokle god me pitate to, neću da se udam.Sačekajte da prvo telo i opšte stanje organizma dovedem u normalu tako da sada ništa ne planiram, iskrena je Dea koja će uskoro proslaviti svoj drugi rođendan.

 

Hellomagazin.rs Luka Šarac/Ata
Tagovi: Dea Đurđević