Ana Ivanović sa suprugom u Beogradu: Kako je Basti proveo prvo veče u prestonici

Ana Ivanović sa suprugom u Beogradu: Kako je Basti proveo prvo veče u prestonici

Autor: | 09/01/2020

0

Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger stigli u Beograd

Nekadašnja teniserka Ana Ivanović već par godina živi u Čikagu sa suprugom, nemačkim fudbalerom Bastijanom Švajnštajgerom, i sinovima  Lukom i Leonom.  Iako imaju život iz snova i žive u luskuzom pentahausu sa prelepim pogledom na jezero Mičigen, Ana ne propušta priliku da dođe u Beograd. Poslednji put je u rodnom gradu bila kada se njen rođeni brat Miloš zavetovao na večnu ljubav izabranici Dragani Džajić.

Švajnštajgerovi slave godišnjicu braka: Kako su se zavoleli Ana i Bastijan (foto)

Tada je Ana bila u drugom stanju, a kako je njen mlađi sin već malo stasao, ona je odlučila da porodično posete Beograd, posebno jer za to ima još jedan lep razlog. Naime, ona je 16. decembra postala tetka dečaku Vidu i ovo je prvi put da se srela uživo sa svojim bratancem.

Inače, domaći mediji su pisali da se Ana i Bastijan tokom ove godine sele u Evropu

Naime, kako je Švajnštajger nedavno završio karijeru, odigravši poslednji meč za Čikago Fajer, bračni par odlučio je da se doseli u zemlju koja je bliža Srbiji i Nemačkoj, a izbor je pao na Austriju.

 

Ipak, nije Ana jedina koja uživa u čarima Beograda. Njen suprug Bastijan, zbog obavaza prema tadašnjem klubu, nije mogao da dođe na svadbu Aninog brata ali je zato ovom priikom upravo sa Milošem i Aninim ocem Miroslavom otišao na košarkašku utakmicu Partizana.

Švajni je bio odlično raspložen na utakmici Partizana i bolonjskog Virtusa,a njegove fotografije uskoro su se pojavile na društvenim mrežama.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ◻PARTIZAN BEOGRAD ◼ (@partizanbg_fans) on Jan 8, 2020 at 1:12pm PST

Kako su pisali domaći mediji, kada je u Beogradu Ana borovi u svom stanu koji se nalazi u eltnom naselju srpske prestonice. Komšije za nju imaju samo reči hvale i tvrde da je pristojna, odmerena i prijatna.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Ivanovic (@anaivanovic) on Oct 1, 2019 at 3:00pm PDT

 Ljubavna veza srpske teniserke i sada već bivšeg fudbalera Bastijana Švajnštajgera, počela je u leto 2014. godine, tokom Aninog učešća na turniru US open u Njujorku. U septembru iste godine paparaci ih fotografišu na ulicama Menhetna kako šetaju centralnim gradskim ulicama držeći se za ruke, a njihovu vezu je potvrdio trener  košarkaša Bajerna Svetislav Pešić u izjavi za nemački "Bild".

- Moj prijatelj Bastijan Švajnštajger i Ana Ivanović su u emotivnoj vezi, upoznala ih je moja ćerka Ivana. Neka se deca vole i drže za ruke! - rekao je tada Pešić.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dedicated to Fußballgott? (@teambs7) on Jul 13, 2016 at 11:44pm PDT

Ana i Bastijan su se venčali  u Venceiji 12. jula 2016.Prvog dana je bilo organizovano građansko venčanje u “Sala degli Stucchi”, dok je drugog dana bilo organizovano crkveno. Tog dana preko dve stotine medija iz celog sveta pratilo je svedbenu ceremoniju koja je bila organizovana u čuvenom hotelu “Aman Kanal Grande”. Za prvu bračnu noć rezervisali luksuzni apartman pod nazivom “Alcova Tiepolo Suite” u kojem noć košta 4.950 evra.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Ivanovic (@anaivanovic) on Dec 14, 2019 at 4:59am PST

 

Kruna njihove ljubavi  su njihovi sinovi Luka i Leon.

Hellomagazin.rs Guliver/Getty, Instagram

Pročitajte još