Megan Markl: Dugo je nije bilo u javnosti, a onda se pojavila i opet izazvala polemiku

Megan Markl: Dugo je nije bilo u javnosti, a onda se pojavila i opet izazvala polemiku

Autor: | 08/01/2020

0

 

Megan Markl je zablistala na prvom pojavljivanju nakon dugog odsustva iz javnosti

Na iznenađenje svih, princ Hari i vojvotkinja Megan, sa sinom Arčijem, Božić nisu proveli u krugu kraljevske porodice, već, po želji vojvotkinje, u Kanadi. Njihova odluka se nije dopala kraljici Elizabeti, ali niko iz kraljevske porodice nije davao komentare na ovu temu.

Modna izdanja Megan Markl koja su obeležila godinu za nama

Od Dana zahvalnosti do sada,  princ Hari i Megan Markl se nisu pojavljivali u javnosti,a njihove najnovije fotografije svedoče o tome koliko im je ovaj mini odmor od kraljevskih obaveza prijao. Princ Hari i vojvotkinja Megan su za svoju prvu kraljevsku obavezu nakon šest nedelja odmora odabrali posetu Kanadskoj kući u Londonu kako bi iskazali zahvalnost za gostoprimstvo  u kom su sa sinom uživali. Osim što su svi primetili da je kraljevski par ovo odsustvo zbližilo, s obzirom na to da su izgledali prisnije nego ikada, ono što je vovjotkinja Megan obukla za ovu priliku bilo je, očekivano, glavna tema javnosti,a posebno one koju zanima moda.

Megan Markl je već četiri meseca u blagoslovenom stanju, očekuje devojčicu?

Megan Markl u high street odevnim komadima 

Zadovoljna vojvotkinja koja nije skidala osmeh sa lica, za ovu priliku odbrala je neke od high street odevnih predmeta, i to u boji koji mnogima nije omilijena. Ona je iskombinovala nekoliko braon komada, sa kaputom boje kamilje dlake. Ovim autfitom pokazala je kako jedna boja u nekoliko nijansi može biti i te kako zanimljiva. Ono što je posebno oduševilo javnost je to što je nije ponela samo luksuzne modne komade.

Najskuplji stajling vojvotkinje Kejt u 2019. godini (foto)

Elegantan kaput popularne britanske dizajnerke Stele Makartni, kombinovala je sa "H&M" rolkom  i "Massimo Dutti" suknjom. Vojvotkinja je odabrala midi model od satena koji prati liniju tela,a ceo stajling zaokružila je salonkama od pliša braon boje. Radi se o modelu luksuznog brenda "Džimi Ču".

Megan Markl zasenila Kejt Midlton dekolteom, ali i detaljem koji je pokrenuo tračeve!

Kraljevski par je viđen u Kanadi tokom druženja sa prijateljima, među kojima je bila i glumica Abigej Spenser sa kojom je Megan glumila u seriji  "Face".

S odmora su podelili i jednu od retkih privatnih fotografija svog  sina kako bi obožavaocima čestitali Novu godinu.

Modna ikona: Kejt Midlton u kaputu srpske dizajnerke!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on Dec 31, 2019 at 12:15pm PST


– Svima vam želimo srećnu Novu godinu i zahvaljujemo vam se na vašoj neprestanoj podršci! Drago nam je što smo toliko vas širom sveta i lično upoznali i jedva čekamo da upoznamo i mnoge druge u godini pred nama. Nadamo se da će ova 2020. svima doneti više zdravlja i sreće – napisali su Megan i Hari.

Hellomagazin.rs Guliver/Getty
Tagovi: megan markl

Pročitajte još

Najnovije vesti