Severina na Instagramu raznežila 300.000 fanova ovim postom

Severina na Instagramu raznežila 300.000 fanova ovim postom

Autor: | 06/01/2020

0

Severina na Instagramu deli svoje emocije, ljubavi, brige, osmehe... Sve ono što je dirne u momentu. Društvene mreže su njen najbolji savzenik u borbi protiv teških misli i teskobe.

Severina je na Instagramu podelila i kratak snimak s nastupa u Crnoj Gori, ali uz reči koje su dirnule mnoga srca.

Objava je za nešto više od 24 sata skupila više od 300.000 lajkova.

- Sva deca koja su me takla su moja deca, jer su njihove ruke urezane na mom telu kao nevidljive tetovaže. Neprocenjivo je bogatstvo kad te deca vole - napisala je Severina.

“Naježila sam se”;“U potpunosti se slažem nema ništa iskrenije od dečje ljubavi”, “Prelepo”, “Seeveee ženo majko kraljice” - samo su neki od komentara na ovaj Severinin emotivan post.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Severina Kojic (@severina) дана 4. Јан 2020. у 12:23 PST

Severina je u intervjuu koji je dala za Hello! otkrila da u svetu gde gledaoci u njima na sceni vide glamur, sjaj i magiju... nije baš sve tako jednostavno ni iskričavo, ali da se ona ne žali.

– Svaki čovek na ovim našim prostorima mogao bi da se žali, ali kada radite ono što volite, to ne predstavlja obavezu ni teret. Kad mi je nešto teško, onda to i ne radim. Pet godina nisam davala intervjue jer mi se to nije radilo.

Pojedini mediji nisu pisali istinu i možda je trebalo da ih demantujem, ali moj život, jednostavno, teče mimo drugih. Mislim da bi trebalo da se svako toga pridržava, da sam za sebe definiše pojmove kao što su lepota, sreća i ljubav, i da tome teži.

Treba se, naravno, suočavati i sa teškim situacijama, ali ne smemo sebi stvarati presiju.

Severina na Instagramu ima preko milion pratilaca

Izjavili ste da se poslednjih godina o vama piše i priča toliko neistina da biste mogli da se bavite samo demantijima. Ipak, zapitali ste se jeste li pogrešili što dajete premalo intervjua jer se granica između istina i laži tako lakše zamagli. Zbog čega ste napravili distancu od medija, da li je to bio neki oblik samoodbrane ili revolta?

– Sada mogu da pobedim samu sebe. Kada sam to rekla, možda sam verovala da sam isključivi krivac, ali više ne mislim tako. Ni po jednoj tački optužnice. (smeh) Prošle godine bih vam, verovatno, rekla da sam proživela neke teške trenutke, ali sada mogu da kažem da je moj život prebogat i strašno zanimljiv. 

Severina na Instagramu često objavljuje slike s nastupa, ali i one gde je sa suprugom Igorom Kojićem uz obavezan hešteg #volimstosevolimo i #ljubavseljubavljuvraca

https://www.instagram.com/p/B65YQTbB9_n/

- Od malih nogu sam se družila sa pametnim ljudima – piscima, pesnicima, slikarima, kompozitorima… To je veliko bogatstvo. Kada dozvolite da u vašoj glavi nešto bude bitno, onda postaje bitno, a kada odlučite da je nebitno, tako i bude. Sreća nije jednostavna stvar, ona se mora vežbati.

Ali “mišići” nisu uvek spremni za tu “vežbu”, zar ne?

– Mislim da je to najteže u životu. Moramo trenirati i naše misli, one nas određuju. Osim toga, u zanimanjima koja su javna, ego ume da bude izuzetno velika prepreka. Ako poverujete kada o vama pišu dobro – gotovi ste. Isti slučaj biće ukoliko napišu nešto loše, jer nećete moći da se nosite s tim.

- Dva najbolja saveta dobila sam kad sam bila mala od moje teta-Lepe. Rekla mi je da uvek nosim čarape, ali nikako one sa likrom, jer na bini noga izgleda bolje, i da nikad ne poverujem u svoju fotografiju u novinama, pošto bih mogla pomisliti da sam to sve ja, a zapravo su darovi od Boga koje sam dobila po rođenju.

Severina: Ako poverujete kada o vama pišu dobro – gotovi ste

- Stvar je samo u tome kako ih osvestiti i na najbolji mogući način iskoristiti. Tek kada osvestite sebe, možete osvestiti ono što radite. Ujedno, mislim da je to najteža lekcija. “Buđenje” nekad zna da bude bolno, ali za život više nego korisno - rekla je Severina u intervjuu za Hello!.

Hellomagazin.rs ATA Images

Najnovije vesti