Instagram Ane Ivanović vraća osmeh na lice

Instagram Ane Ivanović vraća osmeh na lice

Autor: | 06/01/2020

0

Instagram Ane Ivanović nam uvek ulepša dan. Dok skrolujemo i gledamo njene slike, ne možemo da ne primetimo njenu prirodnu lepotu, nenametljiv i elegantan stil oblačenja. Ukoliko ste Ana Ivanović, zaista vam ne treba mnogo truda da uvek izgledate odlično.

Hello vam otkriva zbog čega poznata teniserka spada u devojke koje privlače pažnju i zbog čega je baš njen Instagram profil toliko interesantan brojnim fanovima.

Instagram Ane Ivanović - Zavirite u njen svet

Osim što je lepa teniserka poznata po brojnim sportskim uspesima, instagram Ane Ivanović nam pruža uvid u njen život i način na koji provodi slobodno vreme.

Za početak, ne možemo a da ne pohvalimo njen jedinstven stil i modne izbore koji svi primećuju. Ana Ivanović je jedna od onih devojaka koje se ne oblače provokativno, i to  joj ide u prilog!

Vodi se parolom "manje je više", i uvek izgleda ženstveno, prefinjeno i elegantno. Zahvaljujući njenoj prirodnoj lepoti, harizmi, ali i manekenskoj liniji, ona zaista može da obuče šta god poželi, a da to bude pun pogodak. I pored toga, slavna sportistkinja pažljivo bira svoju odeću, kako bi njen outfit uvek bio prilagođen situaciji. Međutim, postoji nešto po čemu je postala prepoznatljiva, a to su čuvene čizme, koje ističu njenu savršenu liniju.

I pored toga što se ostvarila kao mama već dva puta, Ana nikada nije bila u boljoj formi, što se da primetiti na svim njenim slikama. Odmah nakon porođaja, lepa teniserka je objavila fotografiju iz sunčanog Čikaga. Možemo videti kako uživa u prirodi sa svojim sinovima, u opuštenoj kežual varijanti i sa osmehom na licu. Zaista, Ana ima sve razloge da bude srećna, dok uživa u porodičnom životu i srećnom braku sa suprugom Bastijanom Švajnštajgerom.

https://www.instagram.com/p/B9ZVZ7pIHdS/

Nemački fubaler koji je uspeo da osvoji srce lepe Ane je nedavno obeležio treću godišnjicu braka sa svojom lepšom polovinom. Zaljubljeni par ne krije da imaju velike planove, a poznato je da oboje obožavaju decu. Imajući to u vidu, uopšte ne bi trebalo da nas začudi da dođe do proširenja porodice.

https://www.instagram.com/p/B8jcLUQIQ72/

Uvek pozitivna i nasmejana

Mlada teniserka je već ostvarila brojne uspehe u svojoj karijeri. S obzirom da ima tek 31 godinu, zaista je impresivno što je bila na prvom mestu na VTA listi 2016. godine, a tu je i titula na Rolan Garosu. Međutim, i pored toga, slava joj nije "udarila u glavu".  Poznato je koliko je posvećena porodici, koja je sada najvažnija stvar u njenom životu.

https://www.instagram.com/p/B9HdTzlI3Lj/

Dok uživa u društvu svog supruga i svojih sinova, Ana deluje kao potpuno normalna "devojka iz komšiluka". Možemo videti deliće njenog idiličnog života na Instagramu, i na svakoj slici je nasmejana i vesela. Poznata teniserka nam otkriva da je sreća u malim stvarima jednom predivnom fotografijom ispod koje stoji komentar "život - to su otvorena vrata". Kako nam je i sama pokazala svojim postignućima, život donosi bezbroj mogućnosti. A na nama je da ih prepoznamo taj potencijal i da ga iskoristimo. Moramo se složiti da je uspešna sportistkinja odličan uzor mladima, koji ih ohrabruje da oblikuju budućnost po njihovoj meri.

https://www.instagram.com/p/B4igv5DAN1J/

Imajući sve ovo u vidu, nema sumnje da je Ana divna majka, koju svako dete može poželeti. Kako i sama kaže, pripremala se za ulogu roditelja, koja je sama po sebi veoma izazovna. Za nju su knjige bile odličan izvor znanja, koje su joj pomogle da bolje razume potrebe male bebe i da adekvatno na njih odgovori. Prvi kontakt sa detetom je od ogromnog značaja, pa mu moramo pokloniti svu potrebnu pažnju. Ana nam otkriva da su knjige prisutne i u životu njene dece od samog početka. Svom sinu Luki čita čim se rodio, a on, po njenim rečima, zaista uživa u tome.

Nema sumnje da će nas Ana obradovati sa još mnogo lepih fotografija. Nestrpljivo čekamo novosti iz života ove slavne teniserke koja svakom može da posluži kao inspiracija.

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic

Slične Vesti

Najnovije vesti