Jelena Karleuša i Ana Nikolić su nekada ovako govorile o prijateljstvu

Jelena Karleuša i Ana Nikolić su nekada ovako govorile o prijateljstvu

Autor: | 05/01/2020

0

Jelena Karleuša i Ana Nikolić su dve estradne zvezde koje od svog prvog pojavljvanja na medijskoj sceni privlače pažnju javnosti, ali i tabloida

Obe moćne i drugačije od svega do sada viđenog na sceni, Jelena Karleuša i Ana Nikolić su dve pevačice o kojima se uvek piše i priča. Iza obe je godina koja im je bila teška na više načina.

Jelena Karleuša je preživela životnu dramu, ostavši bez majke u momentu dok za nju počinje medijska golgota. Rođena u znaku Lava, lavovski se borila i izborila za ljubav, život i sreću. Čvrsto prigrlivši svoje ćerke Atinu i Niku, uz supruga Duška Tošića, korača dalje uzdignute glave. Nakon svih brodoloma izgleda nikad bolje.

Ana Nikolić je okončala brak sa Stefanom Đurićem Rastom, ali uspela i da se izbori s viškom kilograma koji su je mučili nakon porođaja. Ćerka Tara joj je njena najsjajnija tačka koja joj pomaže da nastavi hrabro dalje. Ana uveliko završava novi album s autobiografskom pričom kroz neke od pesama, a simboličnog naziva "Klinika". Uspela je da izgled ponovo dovede na devojačku liniju, u inat svima koji su predviđali da je njenoj karijeri došao kraj.

Jelena Karleuša i Ana Nikolić su bile dobre prijateljice koje su se pronašle iz prve

Pre gotovo 10 godina njih dve su bile dobre prijateljice koje su se savršeno razumele i dopunjavale. Obe iskrene, "bez dlake na jeziku", bile su na naslovnim stranama domaćih tabloida.

Te 2010. obema su se desile kako lepe tako i neke neprijatne stvari. Događanja iz njihovog poslovnog i privatnog života punila su stranice domaće štampe.

Ana je i tada doživela krah na emotivnom polju, jer je tog maja raskinula jednoipogodišnju vezu, Jelena je zajedno sa suprugom Duškom pretrpela napad navijača ispred svoje kuće na Bežanijskoj kosi.

Ipak, te 2010. obe su bile vrlo uspešne na poslovnom planu. Ana je bila prezadovoljna hitovima sa poslednjeg CD-a zahvaljujući kojima je mnogo nastupala, dok je Jelena ostavila trag na domaćoj estradnoj sceni spektakularnim koncertom u „Beogradskoj areni“.

Buran period koje su doživele tada samo je učvrstio njihovo prijateljstvo, a kao krunu svega rešile su da ekskluzivno za magazin Hello! urade smeo editorijal kojim su pomerile granice. Snimanje je održano u hotelu Evropa, za stajling dve zvezde bio je zadužen Darko Kostić.

https://www.instagram.com/p/B26hU1Dhi-K/

Ipak i tu 2010. godinu obeležile su bure u njihovim životima.

Na pitanje postoji li neki događaj koji bi izbrisale, obe su odgovorile na sličan način kao što bi to učinile i danas:

Jelena: Uvek se trudim da sve što je ružno ne pamtim i da me to ne opterećuje. Petnaest godina se borim kao lav da dokažem i pokažem svoje kvalitete, ali u Srbiji, uostalom, kao i sve što valja, bila sam nebrojeno puta brutalno potcenjena kao umetnik, kao pevačica i kao ličnost.

Srećom, shvatila sam da, kada se toliko bore da te savladaju, vrediš više nego što si svestan. Boli me nepravda, ali sa nepravdom moram da živim, kako ja, tako i svako na svom životnom putu.

Jelena Karleuša i Ana Nikolić su se savršeno rezumele i bez mnogo priče

- Bitno je živeti za trenutke koji čine život, a ja ih imam stvarno mnogo, i to divnih. Bila bih neskromna kada bih rekla da nisam srećna žena. Moj najveći životni uspeh su moje kćerke Atina i Nika, divan i skladan brak, uspešan i lep suprug, zdravlje moje porodice, armija fanova koja me prati i materijalni mir koji mi omogućava da se koncentrišem na budućnost. Zar može čovek da ima više od toga?

Ana: Ne mislim da je 2010. godina najburnija u mom životu. Možda jeste u poslu, ali i do sada sam imala uspešne albume.

Može se reći da je bila burna samo zbog naslova u žutoj štampi. Uz moje ime uvek se „lepe“ skandali što sam prihvatila kao sastavni deo mog zanimanja.

Što se tiče događaja koje bih izbrisala, naravno da postoje. I ja imam trenutke slabosti koje želim da zaboravim. Reč je o previše intimnim stvarima da bih ih podelila sa publikom. Neke stvari ipak želim da zadržim za sebe.

 

Jelena Karleuša i Ana Nikolić su odavno prestale da se druže, ali su za naš magazin te davne 2010. otkrile kako je započelo njihovo prijateljstvo

Kako je izgledao vaš prvi susret i kakav ste utisak ostavile jedna na drugu?

Jelena: Ana je divna. Veoma mi prija. Jedva sam čekala da je upoznam jer mi se sviđala kao osoba i kao umetnik. Ona je toliko vedra i pozitivna, nasmejana i lepa, da uživam gledajući je i tako punim svoje baterije.

Volim ljude poput Ane, prijaju mi u svakom pogledu. Naravno, veoma bitan faktor našeg druženja je to što je veoma uspešna, tako da se odlično razumemo i između nas nema sujete koja je među ženama normalna pojava.

Ona je baš po mom ukusu – od istančanog modnog ukusa koji poseduje, fantastičnog izgleda i divnih pesama, do velikog i čistog srca. Bolje od toga ne postoji.

 

Jelena Karleuša: Volim ljude poput Ane, prijaju mi u svakom pogledu

Ana: Naše prijateljstvo se dogodilo spontano. Upoznale smo se pre nešto više od godinu dana na surčinskom aerodromu. Bile smo u istom avionu za Švajcarsku i tada smo shvatile da smo slične. O mnogim stvarima razmišljamo na isti način.

Ana Nikolić: Shvatile smo da smo slične, razmišljamo na isti način 

Da li je burna godina koju ste obe imale i sve što vam se desilo uticalo na učvršćivanjvašeg prijateljstva?

Jelena: Naravno. Nas dve se razumemo pogledom. Opterećuju nas isti stereotipi i borimo se protiv istih predrasuda. Zajedno ih rušimo. Ona ima divnu osobinu, sve probleme prihvata sa osmehom. Takva žena me inspiriše.

Jelena Karleuša i Ana Nikolić su se sa problemima borile s osmehom

Ana: Svi odnosi s vremenom postaju čvršći pa je tako bilo i sa našim. Jelenu obožavam, pre svega jer je pozitivna. Kad god mi ponestane elana, okrenem je telefonom i ona me ponovo motiviše za nove radne pobede. Sa pripadnicima estrade se ne družim previše, ali nju ne svrstavam u tu grupu. Nas dve pripadamo nekoj drugoj estradi.

Ovako su govorile Jelena Karleuša i Ana Nikolić za Hello!, a svi su verovali da je baš zbog toga što su obe buntovnici, borci za pravdu i prava, njihovo prijateljstvo neraskidivo.

Te godine, za doček 2011., su jedna drugoj poželele lepe stvari, od kojih su se neke i ostvarile.

Jeste li jedna drugoj poželele nešto za Novu godinu?

Jelena: Da bude ista, da se nikad ne promeni, da joj se desi „pravi muškarac“ koji će je biti dostojan i da u novoj godini postane majka.

Ana: Celoj njenoj porodici želim zdravlje i da i dalje budu srećni kao što jesu. Neka ostane onakva kakva jeste.

Jelena Karleuša i Ana Nikolić više nisu prijateljice, ali je njihovo prijateljstvo ostavilo traga u javnosti, kao i u njihovim životima. Da li mislite da će jednog dana prevazići nesuglasice i ponovo postati prave prijateljice?

Jelena Karleuša i Ana Nikoliće će...

ponovo biti prijateljice, previše su slične da bi se mrzele
nikada više neće biti prijateljice, previše toga je izrečeno

Pogledajte rezultate

Loading ... Loading ...

Hellomagazin.rs ATA Images

Pročitajte još