Glumica Jana Milić Ilić je 31. decembra imala dvostruki razlog za slavlje

Glumica Jana Milić Ilić je 31. decembra imala dvostruki razlog za slavlje

Autor: | 05/01/2020

0

Glumica Jana Milić Ilić je ovog 31. decembra slavila dolazak Nove godine, ali i dan kada je pre 38 godina prvi put zaplakala u porodilištu došavši na svet

Lepa glumica Jana Milić Ilić, popularna Marina, čije ljubavne probleme su gledaoci pratili uz navijanje i suze u seriji "Istine i laži", rođena je 31. decembra 1981. godine u Kruševcu.

Ipak, ona tog dana nije dobila dva poklona od Deda Mraza, iako su svi argumenti bili na njenoj strani. Dočekala je Novu godinu okružena najmilijima, baš zato što joj je rođendan.

Jana Milić Ilić sa suprugom Mišom Ilićem, koji je producent serije "Istine i laži"

- Da nije rođendan možda bih i otišla negde da proslavim, ali ovako... ako nešto želim, to mi je rođendanska želja, to je samo da budem sa njim, da me on poljubi, da mi čestita rođendan i to je to - ispričala je Jana Milić Ilić za Blic, ali se i "požalila":

- Rođena sam 31. decembra, tako da umesto da dobijem dva poklona, dobijem samo jedan - kroz osmeh je rekla lepa glumica za pomenuti medij.

Glumica Jana Milić Ilić nije dobila dva poklona od Deda Mraza, iako je imala razlog za to

Ono što je poželela sebi u ovoj novoj 2020. godini, poželela je i svim njenim prijateljima, poznanicima, fanovima...

- Prošle godine sam bilaviše fokusirana na svoje bližnje. Na ljude oko sebe, više nego na sebe. Tako da mislim o drugima, a manje o sebi. Naravno, svi prvo mislimo na svoje zdravlje. Nekako mi je najbitnije da moja porodica bude kako treba, da sve funkcioniše kako treba, da smo svi zdravi - rekla je Jana i pomenula da, iako nema nekih specijalnih želja, sem zdravlja za sve ljude koje voli, ipak razmišlja o nastavku uspeha u karijeri:

Jana sa Zoranom Pajićem na snimanju serije

- Mogu sebi da želim nastavak, da bude ovako uspešna poslovna sezona, kao što je bila prethodna, ali pre svega - samo da je porodica na okupu. To je najbitnije - poručila je Jana.

Da je porodica centar njenog sveta i da sve kreće iz dobrog okruženja, harmonije i ljubavi, objasnila je u nedavnom intervjuu za naš magazin Glorija.

Glumica Jana Milić Ilić sebe ne doživljava kao zvezdu

- Karijeru sam gradila polako i temeljno i sve što sam mislila da bi trebalo da se desi, na kraju se i desilo -  rekla je Jana Milić Ilić, ali se i osvrnula na status zvezda u našoj zemlji, jer sebe lično ne doživljava kao zvezdu.

https://www.instagram.com/p/B6tkxvGnqzE/

- Zvezde su retke. Danas je najlakše biti popularan. Toliko ljudi nezasluženo završi u vestima, čime se kreira lažna slika da svako u Srbiji može da bude popularan. Moj odnos prema popularnosti je takav da treba da dam sve od sebe, da iz projekta u projekat rastem kao glumica, budem bolja.

Glumac ne sme da upadne u samozodovljstvo. Naravno da mi prija što mi klinci prilaze i žele da se fotografišu sa mnom, ali to nije ona vrsta uživanja da to prija mojoj sujeti. Poenta glumačkog posla jeste opstati i trajati.

Glumica Jana Milić Ilić: Popularnost prija, ali je treba držati po strani

https://www.instagram.com/p/BLshMyrDtli/

- Još kad sam upisivala Fakultet dramskih umetnosti znala sam da moram pružiti kvalitet kako bih bila priznata. Biti priznat i poznat su dve krajnosti.  Prvo treba zaraditi i stalno raditi na tome, a drugo je lako i može biti kratkotrajno.

Sa obe noge sam na zemlji, nikad se nisam zanosila time da sam zvezda. Popularnost prija, ali je treba držati po strani - objasnila je popularna glumica.

https://www.instagram.com/p/BqdTe4xHpa8/

Hellomagazin.rs ATA Images