Dženifer Lopez je na početku karijere želela da postane striptizeta!

Dženifer Lopez je na početku karijere želela da postane striptizeta!

Autor: | 05/01/2020

0

Dženifer Lopez striptizeta? Nemoguća misija ili ipak nešto sasvim očekivano od mlade pevačice i plesačice na početku karijere

Dženifer Lopez u svom najnovijem filmskom ostvarenju"Hustlers" u kojem je, sem što tumači glavnu ulogu isti i producira, pokazala publici da je i dalje sjajna plesačica, kao što je pevačica i glumica.

Dženifer Lopez striptizeta Ramona koja vodi bandu devojaka

Dženifer Lopez je oduševila publiku svojim nastupom kao striptizeta Ramona, koja zajedno sa svojom ženskom bandom drogira i pljačka svoje bogate klijente.

Međutim, ono što je malo ko znao je da je danas slavna Dženifer Lopez na početku karijere razmišljala o tome da postane striptizeta

U intervjuu za W Magazine, Dženifer je govorila o svom životu pre nego što je postala slavna, dok je još smišljala kako da zaradi dovoljno novca da se prehrani.

- Bilo je trenutaka u mom životu kada su mi prijatelji, koji su takođe bili plesači, rekli da se može zaraditi na hiljade dolara u klubovima u Nju Džersiju...

Govorili su mi: 'Nećeš morati da budeš u toplesu.' To mi je zvučalo strašno dobro u vreme kad sam bila bez novca i jela sam picu svaki dan, ali ipak to nikad nisam uradila - rekla je Dženifer Lopez.

U filmu 'Hustlers' Dženifer Lopez pokazala je koliko je sjajna plesačica, a u tom filmu je odlučila da glumi i bez honorara, jer joj se toliko svideo scenario da je odlučila da radi bez obzira na novac. U isto vreme se prihvatila posla producenta i na taj način učestvovala finansijski u uspehu filma.

Dženifer Lopez jespojila tri umetnosti u kojima je zablistala kao - pevačica, glumica i plesačica

“Hustlers” je  snimljen na osnovu istinite priče i bio je inspirisan člankom koji je u jednom njujorškom magazinu objavljen 2015. godine. Priča je o grupi egzotičnih plesačica koja je drogirala, a onda i pljačkala svoje bogate klijente, uglavnom sa Volstrita.

I dok je u Maleziji ovaj film zabranjen, zbog “prekomernog nepristojnog sadržaja”, ostatak sveta načisto je poludeo za njim.

Popularna Dženifer dugo i vredno se spremala za ovu ulogu, a jedan od najtežih zadataka bio je da nauči da pleše oko šipke, i to veoma profesionalno, kako bi sve izgledalo autentično.

Priznala je da je po telu imala brojne masnice od plesa na šipki, kao i da je sve bolelo posle treniga…

Ali, naporni teninzi i vežbe su se isplatili, jer svet je poludeo za filmom, a Dženifer Lopez je blistala na premijerama u gradovima širom sveta.

Dženifer Lopez je oduzimala dah dubokim dekolteom, dok su njene zgodne noge došle do izražaja

Dženifer Lopez se sa verenikom Aleksom Rodrigezom pojavila na crvenom tepihu filmskog festivala u Torontu. Savršeno zgodna, s novom frizurom, u haljini  koja je napravljena veštim miksom tila, organze i svile, s potpisom  brenda Maisonyeya,

Dženifer Lopez je oduzimala dah dubokim dekolteom, dok su njene zgodne noge došle do izražaja zbog asimetričnih svilenih traka od žute svile i tila, dok su na bokovima bili napravljeni nabori od organze.

https://www.hellomagazin.rs/celebrity-news/dzenifer-lopez-oduzima-dah-u-ovoj-haljini-zlatno-i-zuto-su-dobitna-kombinacija-foto-video/

Hellomagazin.rs Guliver/Getty