Krila trudnoću: Kameron Dijaz postala mama u 47. godini

Krila trudnoću: Kameron Dijaz postala mama u 47. godini

Autor: | 04/01/2020

0

Kameron Dijaz objavila je da je u 47. godini po prvi put postala majka i da je uprkos svom stavu da ne želi decu, oduševljena novom životnom ulogom

Kameron Dijaz dobila je ćerku u 47. godini sa dugogodišnjim izabranikom Bendžijem Madenom. A da je u blagoslovenom tsanju uspela je da sakrije od celokupne javnosti.

Ova vest oduševila je njene fanove, ali u isto vreme i iznenadila jer je glumica više puta jasno iznosila svoj stav o majčinstvu.

– Nisam osoba bez emocija niti sam zbog svoje odluke sebična, da ne biste pomislili da je to razlog. Volim da pomažem ljudima, ali isto tako volim i ono što sam postala. Mogu da se u potpunosti posvetim sebi, da radim na sebi i budem tu za druge. Ali jednostavno se ne vidim u ulozi majke. Ja sam ono što jesam i mislim da je moj život, bez dece, skroz dobar. Više ne brinem što sam još davno donela tu odluku – govorila je Kameron svojevremeno.

"Znam da oko dece ima jako puno posla i da uz sve svoje obaveze i sve ono što ja očekujem od života, neću stići, ako ću imati decu. Zato mi je već davno laknulo, jer sam donela čvrstu odluku da ih jednostavno neću ni imati. Tad sam imala 18 godina i iako sam bila mlada, nije bilo lako doneti tu odluku. Ali, znala sam da ću je se uvek držati. "

Ipak, strani tabloidi preneli su letos, tačno mesec dana pre njenog 47. rođendana, da je ona trudna.

Kameron Dijaz otkrila tajnu svoje vitkosti: Sledim pravilo 80/20 i imam dva doručka

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Closer Weekly (@closerweekly) дана 3. Јан 2020. у 10:41 PST

Kameron Dijaz lepe vesti objavila je na svom Instagram profilu

Iako se nagađalo da li je ona trudna, lepa glumica se nije oglašavala povodom toga, već se povukla iz javnosti.

Ipak, potvrda da je zaista na kraju pete decenije postala majka, stigla je sa njenog ličnog Instagram profila.

- Srećna Nova godina od Madensovih! Toliko smo srećni, zahvalni i blagoslovljeni na početku nove decenije - dobili smo ćerku Rediks Maden. Odmah je osvojila naša srca i upotpunila našu porodicu. Dok smo preuzbuđeni da podelimo ovo sa vama, takođe vas molimo i da imate razumevanja za privatnost naše malecke. Tako da nećemo objavljivati slike i deliti više detalja, osim činjenice da je jako, jako slatka - napisala je Kameron i načisto oduševila svet.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Cameron Diaz (@camerondiaz) дана 3. Јан 2020. у 10:20 PST

Nakon glume suprug joj je posato centar sveta

Kameron Dijaz već tačno pet godina živi u medijskoj ilegali i oduševljena je životom koji vodi daleko od reflektora. Ona je u eseju koji je napisala za InStyle priznala da joj gluma ni najmanje ne nedostaje.

- Dala sam publici više od pola svog života. Osećam da je vreme da se posvetim sebi kako bi odabrala na koji način želim da se vratim. Ako to uopšte odlučim. Ne nedostaju mi nastupi, ne nedostaje mi gluma. Što god da uradim, moram da budem strastvena jer bi inače bilo bezvredno - objasnila je glumica.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

#CameronDiaz y #BenjiMadden se convirtieron en padres! ???? Detalles en el link de nuestra BIO⬆️ [?: Getty]

Објава коју дели E! Latin America (@eonlinelatino) дана 3. Јан 2020. у 11:16 PST

Vreme koje je nekad trošila na glumu, posvetila je prijateljima i pre svega suprugu Bendži.

- Venčanje sa Bendži je bila najbolja stvar koja mi se dogodila. Moj suprug je najbolji. Divna je osoba i odličan partner. Brak je definitivno težak i traži mnogo rada, ali treba biti s osobom koja je spremna da s tobom radi na tome. U braku nema 60-40, sve mora da se deli pola pola – napisala je u svom eseju Kameron.

hellomagazin.rs guliver/getty, instagram