Najskuplji stajling vojvotkinje Kejt u 2019. godini (foto)

Najskuplji stajling vojvotkinje Kejt u 2019. godini (foto)

Autor: | 03/01/2020

0

Članica britanske kraljevske porodice je u više navrata nosila i odevne komade komade high street kuća,a ovo je najskuplji stajling vojvotkinje Kejt u 2019. godini

Kraj godine donosi brojne retrospektive, svođenje računa i podvlečanje crta, a jedan od  omiljenih bilansa kod Britanaca je i koliko su vojvotkinje Megan i Kejt potrošile na garderobu tokom prethodnih 365 dana.  Kako su i jedna i druga u centru pažnje gde god da se pojave,  ne čudi što žele u svakoj prilici da izgledaju besprekorno.

Stajlinzi su im osmišljeni do najstinijih detalja, a to sa sobom povlači i cenu koja nije mala. Vojvotkinja Kejt važi za štedljivu vojvotkinju koja svoje odevne kombinacije ponavlja i po nekoliko puta, zbog čega je Britanci obožavaju. Ipak i pored te štedljivosti, ona je na garderobu tokom 2019. godine potrošila oko 120.000 evra, što je značajno više u odnosu na sumu koju je potrošila prethodne godine. Najskuplji stajling vojvotkinje Kejt danima je bio glavna tema Britanaca, i to ne zbog cene već zbog efektnosti.

Stilska transformacija vojvotkinje Kejt

Kejt Midlton doživela je veliku stilsku transformaciju tokom prethodne godine. Mnogi kažu da je na to navela činjenica da joj je supruga princa Harija, vojvotkinja Megan uzdrmala modni tron i za kratko vreme, svojim odvažnim kombinacijama, postala prava modna ikona. Supruga princa Vilijama je čak zaposlila i novu stilstkinju, svoju staru prijateljicu sa fakulteta i bivšu modnu urednicu Virdžiniju Čedvik kojoj je dala zadatak da osveži njenu garderobu.

- Virdžinija je Kejtino tajno oružje. Već neko vreme joj daje modne savete koji su joj pomogli i u podizanju samopouzdanja - otkrio je tada izvor sa kraljevskog dvora

Kejt Midlton sve odvažnija, ova provokativna haljina krši sva kraljevska pravila!

Ona je podstakla Kejt da napravi stilski zaokret i odmakne se od klasičnih haljina strogih krojeva. Počela je češće da nosi pantalone i bluze - poput kombinacije o kojoj se najviše pričalo: širokih crnih pantalona i "Guči" svilene bluze s mašnom.

Tokom posete Pakistanu Kejt je nosila smaragdno  zelenu haljinu posutu šljokicama, koju potpisuje dizanjerka Dženi Pekam,  a košta nešto više od 4.000 evra.

Dosta se govorilo i o čipkanoj haljini romatično nežno plave boje, koju je dizajniranu čuveni Eli Sab poznat po raskošnim haljinama.

Ipak, najviše ja garderobu potrošila za dodelu filmskih nagrada BAFTA . Za ovu posebnu priliku, vojvotkinja od Kembridža poklonila je poverenje omiljenom kreativnom timu koji stoji iza njene venčanice, modnoj kući Aleksander Makvin, a  haljinu je uparila  Džimi Ču cipelama.

Vojvotkinja je izgledala poput prave princeze u romantičnoj beloj haljini preko jednog ramena, a koju je ukombinovala sa diskretnom klač torbicom.  Procenjuje se da je ovaj njen stajling bez nakita koštao nešto manje od 6.000 evra.  Pored raskošne dijamantske narukvice, veliku pažnju privule su i srebrne minđuše sa biserima, a koje su pripadale njenoj svekrvi, pokojnoj princezi Dajani.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Uniq Magazine (@uniq.magazine) on Feb 11, 2019 at 8:25am PST

Iako Kejt jeste tokom prethodne godine na garderobu potrošila ozbiljnu svotu novca, Britanci joj to ne zameraju zbog činjenice da često ume da nosi odevne komade po nekoliko puta.

 

 

Hellomagazin.rs Guliver/Getty
Tagovi: Kejt Midlton

Pročitajte još

Najnovije vesti