Brak Amal i Džordža Klunija u krizi: Glumac spreman za razvod, preduzeo drastične mere

Brak Amal i Džordža Klunija u krizi: Glumac spreman za razvod, preduzeo drastične mere

Autor: | 03/01/2020

0

Glasine da je brak Amal i Džordža Klunija u krizi ne prestaju

Par koji je na svakom koraku odavao utisak uzajmne ljubavi i podrške, navodno je zapao u krizu, zbog čega su rešili da se razvedu nakon pet godina.  Navode se različiti razlozi za razvod: od toga da se glumac brine za bezbednost svoje dece, blizanaca Ele i Aleksandra, usled pretnji koje njegova supruga dobija zbog svog političkog angažmana, do toga da je zapravo Džordž neveran svojoj lepoj supruzi.

Pet godina braka je učinilo svoje: Amal Kluni je savršena, ali šta se desilo Džordžu? (foto)

 Problemi su kuliminirali kada se u njihov odnos umešala druga žena, zbog koje se njihova ljubav dovodi u pitanje.  Istina je da ovakve priče nisu novost - Džordž je važio za velikog zavodnika koga, pre Amal, nijedna lepotica nije uspela da ukroti.  I dok su se obožavaoci Klunijevih nadali da je u pitanju lažna vest,  sada stiže potpuno nova informacija. Prema pisanju američkih tabloida, holivudski glumac je zbog čestih svađa rešio da se osigura u slučaju razvoda, pa je svoje ogromno bogatstvo prebacio na sigurno.

Vojvotkinja Megan i Amal Kluni: Prijateljstvo koje nije onakvo kakvim se čini

Kada vas Džordž Kluni ovako pozove, teško mu je reći ne! (video)

– Džordž već godinama vuče povredu koju je  zaradio na snimanju filma "Sirijana" kao posledicu neuspešno izvedene kaskaderske vratolomije, započeo je anonimni izvor koji otkriva da upravo taj nesrećni slučaj sada utiče na njegov brak s lepom advokaticom

–  S vremena na vreme oseća gotovo neizdrživu bol koja ga na trenutke ostavlja nepokretnim zbog čega je u poslednje vreme izrazito mrzovoljan i nema nimalo strpljenja za suprugu,  rekao je izvor koji je naglasio da glumac ništa neće prepustiti slučaju ako dođe do razvoda.

Koliko je supruga Džordža Klunija uticajna i moćna govori i činjenica da su pojedini mediji kada je počela da se zabavlja sa slavnom holivudskom zvezdom preneli da sa advokatica za borbu za ljudska prava Amal Alamudin zabavlja sa glumcem. Akcenat su stavili na nju, jer su smatrali da je to zaslužila svojim radom i obrazovanjem, a slavni glumac je bio u njenoj senci.

Koja žena se usudila da stane na crtu lepoj i moćnoj advokatici: Džordž Kluni vara Amal?


– Džordž  je u tajnosti prebacio gotovo 500 miliona dolara na anonimni bankovni račun kako Amal u slučaju razvoda ne bi dobila ni centa od njegovog ogromnog bogatstva – otrkiva anonimni izvor.

Uprkos svim glasinama par se nije obratio javnosti. Džordž je svojevremeno istakao da ne voli da komentariše svoj privatni život, ali izvori bliski paru tvrde da oni vredno rade na rešavanju ove bračne krize.

Skandal koji je uzdrmao porodičnu idilu Klunijevih: Džordž ima vanbračnu ćerku?! Evo šta je istina!

Par se venčao u septembru 2014. godine, a tri godine kasnije postali su roditelji blizanaca Ele i Aleksandra.

Hellomagazin.rs Guliver/Getty