Šeron Stoun traži ljubav preko aplikacije za upoznavanje!

Šeron Stoun traži ljubav preko aplikacije za upoznavanje!

Autor: | 02/01/2020

0

Šeron Stoun traži ljubav putem aplikacije za upoznavanje, jer misli da će možda tako pronaći nekoga ko će joj uzvratiti emocije na pravi način.

Poslednju vezu Šeron je okončala u oktobru prošle godine, a ljubav između slavne glumice i 42-godišnjeg Anđela Bofea pukla je posle devet meseci.

Glumica Šeron Stoun požalila se putem društvenih medija kako su joj na aplikaciji za upoznavanje i izlaske Bumble blokirali korisnički račun. Na udvarača nije dugo čekala, a javio joj se 31 godinu mlađi kolega.

Šeron Stoun iza sebe ima dva braka, ali i nekoliko veza koje su se brzo završile

- Otišla sam da bacim oko na Bumble i zatvorili su mi račun, jer su neki korisnici prijavili da to najverovatnije nisam ja - objasnila je Stoun na društvenim medijima situaciju u kojoj se zatekla i dodala kako je zamolila kompaniju u čijem je vlasništvu aplikacija da je 'ne izbacuju iz košnice'.

- Hej, nemam Bumble, ali uh… šta radite otprilike šest meseci od sada? - odgovorio joj je ubrzo putem Tvitera 30-godišnji kanadski glumac Simu Liu, zvezda Marvelovih filmova.

https://www.instagram.com/p/B6XpR40nbFO/

Pošto je Šeron u ponedeljak objavila kako je izbačena, predstavnik Bumble-a je rekao za Daily Mail kako joj ponovo podižu račun.

- Šeron Stoun se vratila na Bumble-a (Bumbar)! Izvinjavamo se zbog zabune i veoma smo počašćeni što gospođa Stoun želi da bude deo košnice.

Šeron Stoun se ne stidi da traži ljubav preko aplikacije za upoznavanje

Međutim, budući da je reč o ikoni shvatamo i veliki broj naših korisnika koji su osećali da bi bilo previše dobro da bi bilo istinito kada su primetili da fotgrafija na njenom profilu nije proverena. Provera fotografije samo je jedan od mnogih načina na koji se Bumble pouzdano može povezati - odgovorili su iz Bumble-a na upit Daily Mail-a i pozvali Šeron Stoun u Ostin u njihovu košnicu na druženje uz odličnu hranu.

Ali Šeron se ponovno požalila u utorak da joj račun nije vraćen i putem Instagrama objavila objašnjenje koje je dobila od Bumble-a.


- Blokirani ste. Trudimo se da Bumble čuvamo sigurnim, zbog čega moramo da se držimo određenih pravila kada su narušene naše vrednosti. Vaš račun je blokiran jer smo primili nekoliko prijava da je vaš profil lažan - navedeno je u objašnjenju.

Da li će Šeron Stoun ovako pronaći pravu ljubav?

Šeron Stoun iza sebe ima i dva braka, s televizijskim producentom Majklom Grinbergom i novinarom Filom Bronstajnom, s kojim je usvojila danas 19-godišnjeg sina Roana.

Osim Roana, glumica je usvojila i 14-godišnjeg Leirda i 13-godišnjeg Kvina.

Dok su pojedini komentarisali da, ako se Šeron pojavila na ovoj mreži za upoznavanje, oni onda zaista nemaju nikakve šanse, drugi je podržavaju.

- Sjajno Šeron, možda zaista na ovaj način pronađete nekoga ko će vam potpuno odgovarati -  samo je jedan od dobronamernih komentara.

Da li biste vi pokušali da pronađete pravu ljubav na ovaj način?

Hellomagazin.rs Guliver/Getty
Tagovi:

Pročitajte još

Najnovije vesti