Novogodišnje iznenađenje: Aleksandra Radović poklanja novu pesmu!

Novogodišnje iznenađenje: Aleksandra Radović poklanja novu pesmu!

Autor: | 30/12/2019

0

Regionalna muzička zvezda Aleksandra Radović danas je objavila novu pesmu „Gde ćeš ovu noć“, sa željom da publici priredi pravo novogodišnje iznenađenje

Iako pevači retko objavljuju nove numere baš pred Novu godinu, Aleksandra Radović je želela da publici daruje muziku.

- Odlučila sam da publici poklonim novu pesmu u susret Novoj godini. "Gde ćeš ovu noć" je jedna od pesama koja će se naći na mom novom albumu, čiji se izlazak očekuje na samom početku 2020. godine.

Moj tim i ja, dugo i predano smo radili na pesmama, kao i na spotovima koje ćemo uskoro predstaviti. Praznici me posebno inspirišu, i priznajem, bila sam pomalo nestrpljiva da vam otkrijem deo svega onoga što spremamo za godinu pred nama! – kaže Aleksandra Radović.

Aleksandra Radović: Praznici me posebno inspirišu 

Nakon velikog uspeha albuma „Carstvo“, sa koga su se izdvojili hitovi „Beskrajno“, „Carstvo tuge“, „Živeo kraj“, publika sa nestrpljenjem očekuje nove pesme.

Pored Aleksandrinih aktuelnih singlova „Ne volim te“ i „Ljubavi moja“, uz koje sada dolazi i „Gde ćeš ovu noć“, na albumu će se naći još šest novih pesama.

Muziku i tekst pesme „Gde ćeš ovu noć“ potpisuje čuvena Aleksandra Milutinović, a aranžman producent Mahir Sarihodžić, sa kojim je Aleksandra sarađivala i na prethodnom albumu. Spot je snimljen u saradnji sa produkcijom „NN Media“.

hellomagazin.rs Promo