Praznična atmosfera u raskošnom domu Dragane Mirković

Praznična atmosfera u raskošnom domu Dragane Mirković

28/12/2019

0

Praznična atmosfera u raskošnom domu Dragane Mirković, a jelka će vas oduševiti

Od poznatih ličnosti se mnogo očekuje, bilo da je u pitanju toaleta za crveni tepih ili praznična atmosfera u porodičnom domu. Mnogi slavni potroše čitavo bogatstvo kako bi njihove kuće bile što bolje ukrašene, jer su praznične dekoracije odavno postale i stvar prestiža. Zvezde, baš kao i obični smrtnici,  svoje domove ukrašavaju sa najbližima, a potom sa obožavaocima na društvenim mrežama dele atmosferu iz svojih raskošnih domova.

Praznična atmosfera ne može da se zamisli bez Draganinih hitova

I folk diva Dragana Mirković obavila je ovu lepu prazničnu obavezu, samo što je u njenom domu situacija nesvakidašnja. Običaj je da se novogodišnjim praznicima i kićenju jelke najviše raduju ukućani koji imaju najmanje godina, ali kod folk dive Dragane Mirković to nije slučaj.

Dragana Mirković: Sve sam pošteno stekla i nema razloga da krijem luksuzan život

Naime, njena deca Marko i Manuela, prepuštaju joj dekoraciju prazničnog doma jer znaju koliko u tome uživa.

-Ne plašim se da svima pokažem moj način života.Zašto bih to krila? Sve sam u životu stekla pošteno i nema razloga da krijem luksuzna putovanja, večere po skupim restoranima ni od  medija ni od svoje publike. Moji fanovi su presrećni kada vide da ja negde uživam-

- Deca meni prepuštaju dekorisanje jer znaju da sam zaljubljenik u te stvari. Stvarno mnogo uživam u tome. Najlakše je uzeti dekoratera, ali ja uvek biram da dobijem upalu mišića od ukrašavanja tako visoke jelke. Penjem se na merdevine da sve to ukrasim, ali sam tom prilikom bosa. Ne nosim štikle - otkrila je Dragana koja već godinama živi u prestonici Austrije.

Dragana Mirković: Ne znam da li bih preživela da mi se deca bave javnim poslom

Praznična antmosfera: Uz Draganine hitove se slavi Nova Godina

Od kako se pojavila na tadašnjoj, velikoj jugoslovenskoj sceni kao petnaestogodišnja devojčica, postala je i ostala miljenica svih naroda i narodnosti, ali i susednih zemalja. Dragana Mirković  je godinama negovala imidž  „dobre devojke“,  koji je zadržala i danas, kada je ostvarena kao uspešna žena i majka dvoje dece.

Karijeru je gradila isključivo svojim glasom i pesmama, a za njeno ime se ne vezuje ni jedan skandal.  Njene pesme slušaju se na slavljima i proslavama i obeležile su odrastanje nekoliko generacija.

Dragana nije imuna na to, pa se uvek razneži kada čuje da neko slavi uz njene pesme. Tako je podelila i jedan video sa beogradskih ulica koji svedoči o njenoj popularnosti.

Draganinu uspešnu višedecenijsku arijeru su obeležili veliki hitovi, ogromne, megalomanske turneje, nezapamćena euforija koja ih je pratila, serije koncerata u kojima je uvek bila inovativna, koreografije po uzoru na velike svetske zvezde, spotovi kojima je pomerala granice

- Ovako se uz moju pesmu slavi dolazeća Nova Godina, napisala je ponosna Dragana uz video snimak.

Dragana Mirković: Kada budem u penziji, izlaziću i provodiću se po noćnim klubovima

Hellomagazin.rs/Marija Milenković Privatna arhiva

Pročitajte još

Najnovije vesti