Ana Bekuta: Najdraže novogodišnje noći dočekala sam sa mojim Milutinom

Ana Bekuta: Najdraže novogodišnje noći dočekala sam sa mojim Milutinom

Autor: | 28/12/2019

0

Ana Bekuta godinu u kojoj je proslavila jubilarni rođendan ispraća s osmehom i nadom da će i naredna biti jednako lepa i uspešna

Svako ko je imao priliku da doživi atmosferu u kojoj se uz pesme Ane Bekute ispraća stara i dočekuje nova godina tvrdi da se takva najluđa noć ne zaboravlja. U to će moći da se uvere i gosti poznatog restorana na Topčideru. Povodom novogodišnjeg angažmana folk-zvezda je na tom mestu organizovala druženje sa medijima, a stigla je ni manje ni više nego u kočiji kojom je upravljao Deda-Mraz. Iako smo u prvi mah pomislili da se iza bele brade i crveno-belog kostima krije Milutin Mrkonjić, Anin dugogodišnji emotivni partner stigao je nešto kasnije u automobilu, a folk zvezda nam je u međuvremenu otkrila da li je svom vozaču uručila spisak želja.

- Naravno da jesam. Čovek bez želja kao da i nije živ - kaže u dahu i dodaje da joj ni uloga Deda-Mraza nije strana.

- Nisam u njegovom odelu, ali jesam u njegovoj koži tokom čitave godine. Volim da poklanjam, to donosi radost i darovanima i darodavcu.

Ana Bekuta otkriva šta će sebi pokloniti sa posvetom "Ani od Ane"

U godini koju ostavljamo za nama Ana je proslavila ljubilarni šezdeseti rođendan. Bila je to odlična prilika da je članovi porodice, prijatelji i kolege obraduju poklonima, kojima su pokazali koliko dobro je poznaju. Odabrati originalan dar nekome ko je u mogućnosti da sebi priušti sve što poželi nije nimalo jednostavan zadatak. A oni koji u septembru nisu napravili pravi izbor imaće priliku da utisak poprave tokom praznika. Saznali smo i kako.

- Često su osmeh, zagrljaj, poljubac i iskrene, tople reči dragoceniji od bilo čega materijalnog. Što ne znači da imam nešto protiv svetlucavih “ženinih najboljih prijatelja” - dodaje uz osmeh.

Ana Bekuta otkrila: Ono što učim unuke treba da im se ureže u sećanje

Čuvena izreka kaže “ko nije za sebe nije ni za druge”. Šta će se ove godine naći ispod jelke u paketu sa posvetom “Ani od Ane”.

- Ništa grandomanski. Gledaću da sebi poklonim više sna, opuštanja, relaksacionih masaža i kupki, sitnica koje život čine bezbrižnijim. Nastojaću da negujem takozvani zdrav hedonizam.

Ana Bekuta obožava praznike u krugu porodice

Radujući se predstojećem dočeku, otkrila nam je ko će od najbližih biti uz nju, ali i koju novogodišnju noć pamti kao najlepšu.

- Mnoge su mi ostale u lepom sećanju. Ali su najdraže one koje sam dočekala s mojim Milutinom, ušuškana osećanjem koje ne može ni sa čim da se poredi, zaštićenošću i podrškom. On će sigurno biti uz mene u ponoć, a ostali ako stignu, zavisno od njihovih planova. Dabome, uobičajena porodična okupljanja neizostavna su sve do polovine januara, iako i tada mnogo radim.

Dijeta Ane Bekute: Izgubila 12 kilograma, skinula holesterol, a tabletu za pritisak prepolovila

Dok se priseća kako je praznike dočekivala kao devojčica u Priboju, gde je odrastala sa mlađim sestrama Dobrilom i Milinom, majkom Milicom i ocem Brankom, u glasu se osećaju i sreća i tuga.

- Zime mog detinjstva ubrajam u najlepše uspomene. Pamtim debele minuse, rezak vazduh, paru koja izlazi iz usta, blistanje borovih iglica ogrnutih injem, zaleđene arabeske kojima mraz šara prozorska okna... beskrajnu plavičastu belinu pod vedrim, zvezdanim nebom, miris vrelog mleka i pečenih jabuka, i oči mame, tate i sestara koji sede pored pucketave peći i slušaju moju pesmu.

Ana Bekuta o detinjstvu: Uživala sam sa sestrama, školu sam obožavala, a onda se u 17. godini sve promenilo

Godinu koja polako prolazi pamtiće po dobru

U danima kada se polako svode računi i pravi rekaputulacija proteklih 365 dana, od 2019. se, kaže, oprašta u miru.

- Ovu godinu pamtiću po dobru, naročito po mom jubileju koji je prevazišao i najluđa očekivanja. I svakako, po još jednom fascinantnom koncertu u Centru “Sava” koji će me grejati sve do narednog - ističe pevačica, dodajući da nije od onih koji donose novogodišnje odluke.

- To ne spada u moju tradiciju. Čovek prelama stvari i čini nešto dobro za sebe onda kad je spreman, nezavisno od datuma u kalendaru. U 2020. godinu ući ću sa najvažnijom željom - da mene i moje najbliže nastavi da služi zdravlje.

Deana Đukić Luka Šarac
Tagovi: ana bekuta hello

Pročitajte još