Poklon za Novu godinu: Premijera pesme i spota "Izmisliću ljubav" Magla benda (video)

Poklon za Novu godinu: Premijera pesme i spota "Izmisliću ljubav" Magla benda (video)

Autor: | 27/12/2019

0

 "Magla bend" obožavaocima priredio poklon za Novu godinu

Odbrojavamo dane do kraja godine i sada je vreme kada se sumiraju utisci o svemu što smo videli i doživeli tokom prethodnih 365 dana.  Prave se liste najuspešnijih u raznim oblastima, najvažnijih događaja, najprestižnijih okupljanja, a poklon za Novu godinu je način da se mnogima zahvalimo i na taj način zaokružimo godinu. "Magla bend" je rešio da svojim obožavaocima priredi pravo iznenađenja, pa su pred samu Novu godinu objavili pesmu i spot "Izmisliću ljubav".

Pevač “Magla benda” otkriva: Kako zaista izgleda saradnja sa Natašom Bekvalac


Na promociji koja je održana u S cafeu članovi benda potrudili su se da prenesu autentične kadrove iz spota koji je sniman u napuštenoj vili u strogom centru prestonice.
Sve prisutne iznenadila je živa statua devojke koja je bila prekrivena glinom, baš kao i devojka iz spota koja ima glavnu žensku ulogu. Na podu svuda je bilo posuto osušeno lišće, a prazni ramovi i manje skulpture bili su svuda po prostoru, pa su svi prisutni imali utisak da su "ušetali" u spot.

– Bend je osnovan 2007, a ja sam došao tri godine kasnije. Kada su se momci okupili, prvo su napravili repertoar. Na vrhu spiska bila je „Magla“ Josipe Lisac. I, ideja se sama nametnula


Frontmen benda Vladan Savić obećao je da će Magla u 2020. godini objaviti čak pet novih pesama, ali i da mu se nova pesma dopala na prvo slušanje:

– Čim sam je čuo, znao sam da će biti naša. Pesma je "tvrđeg" zvuka, modernija i suguran sam da ćemo se narednih godina držati tog pravca – bio je iskren Vladan.

Roditeljske “muke”: Šta rade Jovana i Vladan Savić kada mala Anđelija spava?

Hellomagazin.rs Promo
Tagovi: magla bend

Pročitajte još