Kerol Midlton oduševila: Majka buduće kraljice izgleda savršeno u bikiniju!

Kerol Midlton oduševila: Majka buduće kraljice izgleda savršeno u bikiniju!

Autor: | 27/12/2019

0

Kerol Midlton je ove godine, 31. januara, napunila 64 godine, a sada je pokazala kako majka buduće kraljice izgleda savršeno u bikiniju!  

Dok vojvotkinja Kejt Midleton već tradicionalno provodi božićne praznike u Sandringemu s kraljevskom porodicom, njena majka Kerol Midlton i sestra Pipa uživaju na karipskom ostrvu Sent Barts gde su pokazale neverovatne figure u bikinijima.

Već smo navikli da Pipa Midlton u bikiniju izgleda savršeno. Sestra britanske vojvotkinje Kejt Midlton se ne libi da pokaže svoju senzacionalnu figuru koju može pripisati zdravoj ishrani i redovnom vežbanju.

Kerol Midlton izgleda sjajno u bikiniju, ali nije plastificirana i doterana estetskim korekcijama

Ali, niko se nije nadao da će imati priliku da vidi i majku buduće britanske kraljice u kupaćem kostimu ovih praznika.

Kerol i Pipa Midlton uživaju s ostatkom porodice na karipskom ostrvu Sent Barts, u luksuznom rizortu gde već godinama odmaraju bogati i slavni.

Božićne praznike bračni par Midlton iskoristio je za odlazak u tropski raj s mlađom ćerkom Pipom i njenim suprugom Džejmsom Metjuzom, naravno s njima je uživao i jednogodišnji sinčić Artur.

Ženske članice porodice Midlton pokazale su zavidne figure na plaži dok su uživale u kupabju, ali u borbi s talasima.

Posebnu pažnju izazvala je 64-godišnja Kerol Midlton koja bi svojim telom postidela i mnogo mlađe žene. Ponosna baka nije se odvajala od svog malog unuka s kojim se igrala u pesku na obali.

Za to vreme, starija ćerka Kejt Midlton s ostatkom je kraljevske porodice u Sandringemu gde se tradicionalno tri dana slavi Božić.

– Nisam selebriti niti želim da budem. Poznate osobe imaju svoju PR službu, ja ne trebam niti želim PR-a. Zapravo nisam tražila ništa od ovoga – govorila je Kerol pre desetak godina, kada je javnost saznala za vezu njene najstarije ćerke i britanskog princa Vilijama.

Kerol Midlton se retko pojavljuje u medijima i izbegava da daje intervjue

U međuvremenu je njena ćerka postala vojvotkinja, a na svet je donela i troje kraljevskih naslednika, od kojeg i najstarijeg, princa Džordža – budućeg kralja.

Sve to nije promenilo stav gospođe Midlton koja se i dalje držala po strani i izbegavala razgovore s medijima. S godinama su ona i njen suprug Majkl Midlton postali učestali gosti kraljice Elizabete.

Kerol Midlton je sa suprugom Majklom pokrenula biznis koji joj je doneo bogatstvo

Pošto je rodila svoje treće dete, danas 32-godišnjeg sina Džejmsa, Kerol Midlton sa suprugom (do tada pilotom) pokrenula je sopstveni posao.

Otvorila je firmu koja prodaje materijale za zabave i tematske partije. Online prodaja naglo je rasla i dobro poslovala, a u vreme venčanja princa Vilijama i Kejt Midleton, doživela je procvat.

Većina Britanaca stvorila je pozitivnu sliku o majci vojvotkinje od Kembridža. Mnogi misle da je vedra, nasmejana, preduzetna i porodično nastrojena osoba.

Britanci u Kerol Midlton vide kako će u budućnosti da izgleda Kejt

hellomagazin.rs Profimedia

Pročitajte još