Vesna Dedić nikad provokativnija: One koje moj osmeh nervira častim ovom fotografijom!

Vesna Dedić nikad provokativnija: One koje moj osmeh nervira častim ovom fotografijom!

Autor: | 25/12/2019

0

Voditeljka kultne emisije "Balkanskom ulicom", spisteljica i laf u srcu, Vesna Dedić, danas slavi rođendan.

Na dan kada vernici katoličke veroispovesti proslavljaju najlepši praznik Božić, Vesna Dedić slavi rođendan.

Slavi se 52. rođendan, a Vesna Dedić izgleda kao da joj je tek 25.

U inat vremenu, brigama, poslu, voditeljka i književnica hrabro korača kroz život. Ali ovoga puta uz jednu zanimljivu fotografiju koja je drugačija od onih na koje smo navikli, poslala je i važnu poruku svim fanovima i prijateljima.

Nikad provokativnija i seksepilnija, ali bez svog prepoznatljivog osmeha, Vesna je uz ovu sjajnu fotografiju poručila:

- Danas mi je rođendan! I u galeriji mog telefona postoji samo jedna fotografija na kojoj se ne smejem. Često ponavljam da je osmeh odraz mog karaktera, a ne raspoloženja.

Kada se smejem, to ne znači uvek da sam srećna, ali znači da verujem da ću biti, možda već sutra. Zato danas one koje moj osmeh nervira častim ovom preozbiljnom fotografijom! Sad lakše?

A onima koji su mi danas poželeli da budem uvek nasmejana zahvaljujem na predivnim rođendanskim čestitkama - poručila je Vesna Dedić.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Vesna Dedić (@dedicvesna) дана 25. Дец 2019. у 1:47 PST

Vesna Dedić je u intervjuu koji je dala za magazin Hello! otkrila da njen život nije bajka i da nije od onih koje provode vreme čekajući da se pojavi princ na belom konju.

- Osećam se kao tinejdžerka koja jedino razmišlja kako da se zabavi. Ćerka mi je odrasla, nemam muža da bih razmišljala kako da mu ugodim, sve radne obaveze završila sam kao fabrička radnica koja je prekoračila normu. Znam da počinje nova životna faza – priznala nam je Vesna Dedić ovog leta.

Vesna Dedić: sve radne obaveze završila sam kao fabrička radnica koja je prekoračila normu

"Nikad nisam sumnjala u to da si žena zmaj“, jedan je od komentara koji se mogu pročitati na vašem profilu na Instagramu. Da li je to pravi opis vaše ličnosti?

– Nije. Zmaj bljuje vatru, a ja nisam ta žena. Ja sam više ono što su naši preci govorili “čovek-žena” i “žena-kuća”. Ne bi ni emisija “Balkanskom ulicom” ni moji ljubavni romani bili toliko nežni da sam neka “bljuvačica vatre”. Nisam ni zmaj, ali ni uplašena srna. Možda neka ptica, lastavica.

Da li s godinama lakše ili teže pustite suzu?

– Mlad čovek se stidi suza, a zreo bi sve dao da ga nešto i dalje može toliko dirnuti da zaplače. Kad sam bila mlada, krila sam suze i od same sebe, jer je mladost buntovna, a ne plačljiva. U mladosti sumnjamo i u svoje najbolje osobine, pa preziremo slabost. U mojim godinama lako se plače, jer nema stida. Moram priznati da plačem samo na lepotu. Brige i problemi u meni bude snagu, a lepota i dobrota – nežnost i suze.

Vesna Dedić: Kada iškolujem Lenku, postaću problematična i hirovita penzionerka

Koliko vam je bliska ona, neki bi rekli, tipično ženska rečenica: “Jednog dana kad poludim, pa pokažem celom svetu…”?

– Nemam tu vrstu inata, ali uprkos godinama imam milion želja, poslovnih i emotivnih, i dovoljno energije da verujem da ću svaku ispuniti. Imam i dovoljno iskustva da ne patim ako doživim i poneki poraz. Kada iškolujem Lenku, postaću problematična i hirovita penzionerka, razmažena majka, ljubavnica i prijateljica. Do tada ću i dalje biti odgovorna - rekla je Vesna Dedić u intervjuu za Hello!.

hellomagazin.rs Boško Karanović/Luka Šarac
Tagovi: vesna dedić