Najlepše čestitke slavnih: Srećan Božić uz Deda Mraza, jelku i najmilije

Najlepše čestitke slavnih: Srećan Božić uz Deda Mraza, jelku i najmilije

Autor: | 25/12/2019

0

Danas, ovog 25. decembra, ljudi širom sveta proslavlaju Božić po gregorijanskom kalendaru. Mnogobrojni poznati iz sveta filma, muzike, sporta... postavili su na Instagram svoje porodične fotografije poželevši svima srećan Božić...

Brojne poznate zvezde Božić su provele kao i većina onih koji slave - u prijatnom kućnom okruženju, u društvu najmilijih. Otvarali su se božićni pokloni, uživalo se u smehu, jelu i piću, a nisu zaboravile ni na svoje obožavaoce i prijatelje kojima su srećan Božić poželele putem društvenih mreža.

Severina je uz fotografiju kraj jelke poželela srećan Božić uz ove lepe reči:

- Verujte svim svojim srcem u dobro i dobro će biti. Svaki krst koji dobijete, nosite dostojanstveno i u miru, on vas štiti od gorih stvari. Želim vam srećan Božić pun blagoslova - poželela je Seve.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Severina Kojic (@severina) дана 25. Дец 2019. у 2:42 PST

Pevač Robin Tik i njegova supruga Ejpril Lov Giri čestitali su Božić dirljivom porodičnom fotografijom na Instagramu, na kojoj poziraju s decom u društvu Deda Mraza, koji nije rasplakao najmlađe, jer se deca uglavnom prvo uplaše...

https://www.instagram.com/p/B5_Adgqg4ot/

Jelena Rozga je na poseban način, uz pesmu, poželela sećan Božić.

Srećan i blagoslovljen Božić želim vam od srca - poručila je lepa Jelena sa splitske rive.

https://www.instagram.com/p/B6eRM_HlRlj/

Glumica Hilari Daf, koja je pre dva dana izrekla sudbonosno 'da' kantautoru Metjuu Komi uslikala se s porodicom kraj božićne jelke, poželevši kratko srećan Božić i otkrivši kako je bilo poprilično teško uslikati se s dvoje male dece. 'Ovo je najbolje što imamo', napisala je glumica pozirajući pokraj supruga i dva nestašna mališana.

https://www.instagram.com/p/B6esuR1pAgU/?utm_source=ig_embed

Stjepan Hauser je na originalana način "okitio" jelku, a oko nje su božićni pokloni koje je poželeo. Ovakva muzička božićna čestka je svakako vrlo inspirativna, jednostavno vas tera da zaplešete.

Poslušajte kako je Stjepan Hauser poželeo svima srećan Božić na svoj način

https://www.instagram.com/p/B6gC1uxHBXI/

Glumac Alek Boldvin i njegova supruga Hilarija Tomas Boldvin obožavaocima su poslali najlepše želje povodom praznika uz porodičnu fotografiju na kojoj poziraju u društvu svoje četvoro dece, Romea, Rafaela, Leonarda i Karmen.

Srećan Božić od porodice Boldvin je pravo malo remek delo, svi su bili u kadru! 

Bilo je vrlo teško zadržati ih sve na okupu dok traje jedan klik, ali su uspeli da ovekoveče ovaj trenutak i požele srećan Božić svim svojim fanovima i prijateljima.

https://www.instagram.com/p/B6eWakaHf78/?utm_source=ig_embed

Kristijano Ronaldo sa porodicom je dočekao Deda Mraza na obali mora. U kupaćim kostimima, nasmejani i raspoloženi, svima je bilo sjajno, sem "gospodinu u kostimu", kojem je temperatura verovatno bila previsoka. Ipak poželeti srećan Božić i s ovakvog mesta je zanimljivo, zar ne...

Verujemo da biste i vi razmislili o Božiću na peščanoj obali ili ipak više volite sneg?

https://www.instagram.com/p/B6fkyx6g2Jw/

Antonio Banderas je sa svojom lepom suprugom poželeo srećan Božić iz Malage.

Nasmejani i raspoloženi, zaista izgledaju predivno i harmonično. Onako kako i treba da bude na ovakav divan dan.

https://www.instagram.com/p/B6dx1Z7oieI/

Majkl Daglas i Ketrin Zita Džouns su sa decom otputovaliu Zanzibar, na Viktorijine vodopade i odatle svima poželeli srećne praznike.

Zavidimo im malo, priznajemo.

https://www.instagram.com/p/B6c1Sk6B_aK/

hellomagazin.rs Profimedia

Najnovije vesti