Božić u domu Dženifer Lopez: Latino diva uživa u prazničnoj čaroliji

Božić u domu Dženifer Lopez: Latino diva uživa u prazničnoj čaroliji

Autor: | 25/12/2019

0

 

Božić u domu Dženifer Lopez donosi posebnu čaroliju i magiju u kojoj uživa čitava porodica

Božićna i novogodišnja euforija u punom su jeku. Jelke, pokloni i praznični ukrasi su svuda oko nas, a svi se radujemo porodičnoj i toploj atmosferi u kojoj ćemo narednih dana uživati. Mnoge poznate ličnosti su potrošile čitavo bogatstvo kako bi njihove kuće bile što bolje ukrašene, jer su praznične dekoracije odavno postale i stvar prestiža. Božić u domu Dženifer Lopez je poseban za celu porodicu, a pre svega za njeno dvoje dece,  blizanace Emu i Maksa (10), koje je dobila sa bivšim suprugom Markom Entonijem, pevačem i glumcem.

Modni peh: Dženifer Lopez u izdanju koje ne laska čak ni njenoj figuri (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on Dec 8, 2018 at 5:59am PST


– Za mene je Božić vreme koje provodim sa svojim najmilijima. Ujutro se probudimo, otvorimo poklone, doručkujemo i jednostavno samo uživamo u druženju jedni sa drugima. Ponekad svi nosimo iste pidžame, kako bi što više uživalu u prazniku. Stvarno me veseli ta čarolija,  rekla je Dženifer, koja će Božić, osim sa sinom i ćerkom, proslaviti i sa verenikom Aleksom Rodrigezom i njegove dve ćerke iz prethodnog braka, Natašom (15) i Elom (10).

Zategnuto telo, visoke potpetice i ples oko šipke: Pogledajte Dženifer Lopez na delu (video)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on Dec 25, 2018 at 4:00pm PST

Bivši igrač bejzbola Aleks Rodrigez zaprosio je latino divu u martu na Bahamima raskošnim prstenom od milion dolara. Ona je, naravno, pristala i dok svi sa nestrpljenjem iščekuju njihovu svadbu,  Aleks je odlučio da se osigura i da pevačicu zaprosi još jednom, kako bi svoju ljubav potrvdio.

Dženifer Lopez najzad proslavila veridbu sa Aleksom: Samo za porodicu i odabrane prijatelje (video)

 

View this post on Instagram

Inače, latino diva ne skriva da svi u porodici priželjkuju prinovu.Tome se nadaju i njena i Aleksova deca, ali i oni sami.

– Moja i Aleksova deca bi volela da dobiju brata ili sestru. To bi zaista bilo divno, istakle je Dženifer koja ne skriva koliko ju je majčinstvo promenilo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on Jun 13, 2018 at 7:38pm PDT


– Kada sam dobila decu, shvatila sam da moram da bdem sve bolja i bolja. Ne samo za njih nego i zbog sebe. Postoji nešto u tome što ste odgovorni za drugo ljudsko biće koje vas tera da idete napred. "Ok, šta radim za sebe? Kako mogu da brinem o nekome ako ne mogu da brinemo sebi? Kako da ih naučim kako drugi treba da se ophode prema njima ako ja dozvoljavam drugima da se prema meni ponašaju na način koji nije lep? Kako da ih naučim da budu vredni ako ja ne radim naporno? – rekla je svojevremeno u intervjuu za "Harper's BAZAAR" 
Hellomagazin.rs Guliver/Getty, Instagram
Tagovi: Dženifer Lopez