Stil Ane Ivanović uvek privlači pažnju, a ove čizme čuvena teniserka obožava

Stil Ane Ivanović uvek privlači pažnju, a ove čizme čuvena teniserka obožava

Autor: | 24/12/2019

0

 

Stil Ane Ivanović u skladu je sa čuvenom izrekom "manje je više"

Ana Ivanović spada u grupu žena koje ne moraju da bude izazovno obučene kako bi bile u centru pažnje. Čuvena teniserka zrači prirodnom lepotom i harizmom, pa su tako svi pogledi uprti u nju, bilo da je krenula u opuštenu šetnju sa sinovima ili na trening. Kada se spremi za večernji izlazak sa suprugom Bastijanom Švajnštajgerom, to je posebna modna poslastica.

Bastijan dirljivim rečima čestitao Ani godišnjicu braka: Najlepša ženo, pružila si mi predivan život

Dvostruka mama važi za jednu od najlepših sportistkinja, a tome doprinosi i njena urođena prefinjenost. Teniserka je negovana, a linija manekenke joj dozvoljava da nosi šta god poželi. Međutim, ona pažjivo bira odevne predmete i aksesoare koji su uvek prilagođeni događaju. Ana Ivanović u svakoj prilici blista, a visoke potpetice su često njen izbor. Ipak, jedne čizme Ana Ivanović prosto obožava - diskretne "sock boots".  Ona najradije nosi ove popularne čizme u krem boji i kombinuje ih uz haljinice i suknje koje ističu njene besprekorne noge. Upravo jednu takvu modnu kombinaciju odabrala je i za božićnu šetnju.

Nemački mediji bruje: Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger imaju velike planove!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Ivanovic (@anaivanovic) on Dec 23, 2019 at 1:38pm PST


Ana je uklopila krem haljinu sa mantilom u nešto svetlijoj nijansi, sa njenim omiljenim čizmicama.  Ona je ponovo pokazala da je i te kako moguće izgledati sjajno u maksimalno jednostavnim komadima!

Nina Badrić: Ana Ivanović je predivna, oduševila me prirodnom lepotom i jednostavnošću

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Ivanovic (@anaivanovic) on Nov 6, 2019 at 1:34pm PST

Popularne čizmice je nedavno nosila i uz jednostavnu kratku haljinu maslinasto zelene boje, sa zlatnim kaišem koji je istakao Anin besprekoran struk.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Ivanovic (@anaivanovic) on Feb 28, 2019 at 10:53am PST

Čarapa-čizme su idealan izbor kada želite da podignete na viši nivo vaš izgled. Možete iz nositi uz farmerke, haljinu, suknju - važno je jedino da odaberete dužinu koja odgovara vašem tipu građe. Dublje čizme vizuelno izdužuju noge, pa ih modni eskperti preporučuju nižim damama, dok ženama sa dužim nogama preporučuju gležnjače, u kojima će postići sjajan efekat. Pošto drugoj grupi dama pripada i Ana, ona obično i nosi kratke elegatne čizme iznad članka, sa visokom potpeticom.

Budite u trendu: Ove “ružne” čizme će biti glavni hit predstojećih meseci

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Ivanovic (@anaivanovic) on Nov 27, 2019 at 10:55am PST

Obuća u boji kože vizuelno produžava nogu, ali Ani odlično pristaju i gležnjače crne boje, a jedne takve je nosila za večernji izlazak sa suprugom Bastijanom Švajnštajgerom u Maroku.

https://www.hellomagazin.rs/celebrity-news/mali-vid-je-stigao-kuci-iznenadice-vas-kako-dragana-dzajic-izgleda-posle-porodaja/

Inače, Ana je nedavno postala tetka - njen rođeni brat Miloš Ivanović je sa suprugom Draganom Džajić dobio sina kome su odlučili da daju ime Vid.

Hellomagazin.rs Cover/Images, Instagram
Tagovi: ana ivanović