Bredli Kuper je ostavio Irinu Šajk, a njene priče izbaciće ga iz takta

Bredli Kuper je ostavio Irinu Šajk, a njene priče izbaciće ga iz takta

Autor: | 24/12/2019

0

Bredli Kuper je ostavio Irinu Šajk, a sada je manekenka rešila da mu se osveti

U ljubavi i ratu su dozvoljena sva sredstva borbe, a tek kada se stvari zaoštre i dođe do razvoda sva pravila padaju u vodu. To dokazuje i nekada najlepši par Holivuda, filmski glumac Bredli Kuper (44) i poznata manekenka Irina Šajk (33). Iako su od samog početka sve detalje svoje ljubavi čuvali samo za sebe, čak su i ćerku Leu de Senu dobili u tajnosti u aprilu 2017. godine, informacije o detaljima njihove burne veze često su nalazile put do znatiželjnih obožavalaca.  Šuškalo se da temperamentna Ruskinja nema strpljenja za egocentričnog glumca, a posebno nema razumevanja za njegovu vezanost za majku.

Irina Šajk i Bredli Kuper žele da ostanu zajedno zbog ćerkice, ali su duboko nesrećni

Bredli Kuper sa Irinom Šajk i mamom na dodeli „Oscara“ 2019

 

Cela priča je kuliminarala kada je Bredli pred milionskim auditorijumom flertovao sa koleginicom Lejdi Gagom, a njihov nastup sa dodele Oskara se mesecima prepričavao. Na kraju balade, Bredli Kuper je ostavio Irinu Šajk, a ni jedno ni drugo nisu davali izjave ovim povodom.

Brutalno zgodna Irina Šajk ostala u senci preslatke ćerkice (foto)

Ipak, čini se da Irina nije tako lako prebolela odluku svog bivšeg da stavi tačku na njihovu ljubav. Izvori bliski vatrenoj Ruskinji tvrde da ona koristi svaku priliku kako bi govorila ružno o svom bivšem.

– Ogovara ga gde god i kad god stigne i pritom ne bira reči kojima ga vređa, rekao je anonimni izvor za  američke tabloide i otkrio neke od uvreda kojima ga je počastila u prisustvu slavnih prijatelja iz sveta glume i modelinga.

– U nekoliko je navrata bez dlake  na jeziku istakla da je Bredli velika škrtica i loš ljubavnik , objašnjava izvor koji dodaje da ni glumac manekenki nije ostao dužan.

Lejdi Gaga surovo odgovorila: Da li je kriva za razlaz Bredlija Kupera i Irine Šajk?

–  Bredli nije ostao ravnodušan na salve uvreda na njegov račun pa joj je poručio da prestane da ga ogovara kako ne bi snosila posledice za svoje reči, tvrdi pomenuti izvor.

Ipak, nije navedeno zašto su bivši supružnici u ovom trenutku rešili da otkopaju ratne sekire i pogaze obećanje da će ostati u prijateljskim odnosima kako njihova ćerka ne bi ispaštala.

Čini se da lepa Irina nema sreće u ljubavi. Naime, kada su svi očekivali da će njena petogodišnja veza sa fudbalskim asom Kristijanom Ronaldom biti krunisati brakom, ona je rešila da ga ostavi i to, kako se navodilo, zbog loših odnosa sa njegovom porodicom, a pre svega majkom.

Irina je demantovala da je to uzrok razlaza, pa se nagađalo da su u pitanju neverstva slavnog fudbalera.

– Volim iskrene ljude i muškarce koji su lojalni ženama, rekla je ona tada, što je i pokrenulo priču da joj je Ronaldo bio neveran.

Hellomagazin.rs Guliver/Getty, Instagram