Znate li čime se bave sinovi Lidije Vukićević?

Znate li čime se bave sinovi Lidije Vukićević?

Autor: | 23/12/2019

0

Svi znamo lepu harizmatičnu glumicu neobične i prepoznatljive frizure, koja je njen zaštitni znak već godinama, ali malo ko zna čime se bave sinovi Lidije Vukićević

Glumica Lidija Vukićević ima dva sina, Andreja i Davida, koje je dobila u braku sa bivšim fudbalerom Mitrom Mrkelom, s kojim je živela od 1991. do 2000. godine. Lidija ne krije da je jako ponosna na njihove naslednike i vrlo često se njima pohvali na društvenoj mreži Instagram. 

Iako većina dece pođe stopama svojih roditelja, posebno ako se radi o javnim ličnostima, Andrej i David to nisu uradili.

Sinovi Lidije Vukićević nisu bahati iako su im roditelji poznate ličnosti

- Presrećna sam. Mlađi sin, pilot, uskoro počinje da radi za "Er Srbija", a stariji sin je sportski menadžer. Oni su uspešni i dobri momci - rekla je za Srpski telegraf Lidija.

- Nisu bahati, ostali su normalni. Moj posao nije mogao da ih poremeti. Oni su van tih problema da su im majka i otac poznati - dodala je ona za pomenuti list.

Lidija je sa svojim sinovima prisustvovala i slavlju našeg magazina Hello! koje je upriličeno povodom izlaska 600. broja.

Lidija Vukićević je došla u pratnji sinova Davida i Andreja. Simpatični momci odmah su dospeli u centar pažnje i pobrali brojne komplimente, baš kao i njihova zgodna mama.

– Ne znam da li sam u toku karijere dva puta otišla na neku proslavu, ali kod vas sam morala da dođem. “Hello!” ima jednu ozbiljnost za respekt, da ne govorim o ljudskom pristupu sagovorniku.

Svako od nas bira gde će ići. Ne ulazite u kuću bilo kome. Idete kod onoga ko vam je prijatelj, sa kim imate lepu komunikaciju, pa tako eto mene kod vas. I momci su lako pristali da krenu sa mnom, nije bilo potrebe da ih nagovaram.

Obojica su imala isti stav: “Hello!” magazin? Idemo, naravno!” – odgovorila je glumica na našu konstataciju da se osećamo privilegovani njenim dolaskom, imajući u vidu da se retko pojavljuje na gradskim dešavanjima, a još ređe u društvu sinova.

Sinovi Lidije Vukićević nisu razmaženi "mamini sinovi"

Iako su David i Andrej deca poznatih roditelja, opšti je zaključak da su prilično skromni. Na poziv da se sa mamom slikaju ispred “media walla” uglas su odgovorili: “Nema potrebe, mi smo ovde samo kao pratnja”.

– Oni su stvarno takvi. Skoro sam pročitala nečiji komentar kako Andrej na Instagramu stavlja slike psa, a ne automobila, poput mnogih vršnjaka.

Nikada nisam bila od majki koje smatraju da je najvažnije deci svaki dan skuvati ručak, meni je bio prioritet da sa njima konstantno razgovaram. Dešavalo se da pričamo do ranih jutarnjih sati, što je najvažnije – na njihovu inicijativu, ne na moju.

Srećna sam kad vidim da je taj način vaspitavanja dao rezultate i da su izrasli u momke za primer. Istovremeno, beskrajno me raduje što niko za njih ne može da kaže da su “mamini sinovi” - rekla je Lidija u intervjuu za naš magazin Hello!.

hellomagazin.rs Boško Karanović/Luka Šarac

Najnovije vesti