Senidah završila u bolnici, otkazani svi nastupi!

Senidah završila u bolnici, otkazani svi nastupi!

Autor: | 23/12/2019

0

Kao bomba odjeknula je vest da je popularna Senidah završila u bolnici nakon jednog od koncerata, a da su svi naredni nastupi otkazani!

Pevači nerado priznaju da im nije dobro, posebno ako imaju unapred zakazane koncerte, tako da ni ne čudi da je Senidah završila u bolnici jer se preforsirala.

U silnoj želji da ne razočara vernu publiku i mnogobrojne fanove koji su odavno kupili karte za njen nastup, Senidah je izdržala koncert u Sloveniji, nakon kojeg je po nju došla Hitna.

Bolovi koje je trpela bili su neizdrživi, ali nije dozvolila da publika primeti njenu patnju, već je uz osmeh izdržala sve do kraja.

Popularna reperka je na Instagram story-ju napisala uz fotografiju iz ambulantnih kola:

- Već par dana se mučim i putujem na nastupe u strašnim bolovima, tabletama i injekcijama, ali sinoć je moje telo reklo stop! Nećeš niđe i tako završila u Hitnoj. Ovim putem bih želela svima koji su kupili karte da se izvinim, doći ću prvom prilikom. Čeka nas mnogo nastupa, ali da se ne bi i oni otkazali, idemo da ovo izlečimo i za par dana dalje punom parom - poručila je Senidah na Instagramu.

Senidah završila u bolnici, bolovi koje je trpela bili su nepodnošljivi

Njeni mnogobrojni fanovi su se zabrinuli, posebno jer je jedan od nastupa planiran za 30. decembar na beogradskom trgu.

Senidah je, iako stacionirana u njenoj voljenoj Ljubljani, vezana i za Beograd, jer tu su joj i mnogobrojni prijatelji, kao i mesta koja voli da obilazi.

– Beograd je svakako jedan od mojih omiljenih gradova, pa i druga kuća. U njemu je tim sa kojim radim, što znači da sam često tu. Ljubljana je prilično mirna i ušuškana, što mi prija kada, posle brojnih putovanja i nastupa, poželim da se primirim i posvetim sebi i prijateljima koji u njoj žive. 

Senidah za Beograd kaže da je njena druga kuća 

- S druge strane, Beograd nudi idealnu kombinaciju dinamične atmosfere i ležernosti. Postoji nekoliko barova i restorana kojima se, kada mi obaveze dozvole, u društvu prijatelja rado vraćam. Uglavnom neka skrovita mesta na kojima niko ne bi očekivao da me vidi. (smeh)

Nadamo se da će se Senidah oporaviti brzo i da će Beograđanima pružiti sjajnu zabavu u noći za zagrevane pred doček Nove godine.

Senidah završila u bolnici, ali enerigija koju joj šalju fanovi je leči

Senidah je neko ko ima snage da iz svake situacije izađe jača, jer joj energija koju joj šalje publika pruža isceljenje od umora.

- Kada dođem na odredište, volim da imam vremena da odspavam, da nešto pojedem, proverim mejlove, eventualno se prošetam, i da se pripremim za nastup. Dešava se, naravno, da se rasporedi preklapaju. U takvim situacijama najradije bih prespavala dan, ali kada na nastupu osetim energiju publike, sve dođe na svoje i ispadne kako treba - rekla je u razgovoru za Hello.

 

hellomagazin.rs ATA Images