Izbegnite greške: Idealni pokloni po horoskopskom znaku

Izbegnite greške: Idealni pokloni po horoskopskom znaku

Autor: | 21/12/2019

0

Astrovodič za kupovinu poklona

Vreme je darivanja, a ako imate neodumicu kako da odaberete poklon za najdraže osobe, pomoći će vam horoskop.  Pokloni po horoskopskim znacima su najbolji način da napravite nepogrešiv izbor. Vodič za kupovinu donosi Zadovoljna. hr.

Najbolji pokloni za praznike su besplatni, a pamte se večno

1. Ovan

Upečatljivi modni dodaci poput minđuša, satova i ogrlica uvek su sjajan izbor, pogotovo ako privlače pažnju. Nećete pogrešiti ni sa kompletom lepih tanjira jer Ovnovi vole sve vezano za kuvanje, a pun pogodak su i karte za koncert omiljenog benda. Obožavaju i društvene igre.

2. Bik

Bikovi vole luksuz i praktične poklone. Šal od kašmira, pokrivač za kauč od fine vune ili nekog drugog udobnog materijala, delikatesni namazi, fina bombonjera ili boca vina su pokloni u kojima će Bikovi sasvim sigurno uživati.

 

3. Blizanci

Nije teško kupovati poklon za Blizance jer oni stvarno vole sve:  od praktičnih stvari poput novčanika ili knjige, jer oni vole da stimulišu svoj um dobrim štivom. Ljubitelji su putovanja pa ih možete iznenaditi vodičem za grad koji bi jako želeli da posete, ili kursom stranog jezika.

4. Rak

Rakovi  jako vode računa o svom domu i obradovaće ih bilo kakav dodatak za uređenje životnog prostora - ukrasni jastuci, zavese, servis za čaj, ukrasne tegle za cveće... Dobrodošli su i posebni začini, a oduševiće ih i set soli za kupanje.

Tri horoskopska znaka koja će izdominirati u 2020. godini

Nastavak pročitajte na sledećoj strani..

5. Lav

Lavovi obožavaju  skup nakit. Odevni komadi i modni dodaci u upečatljivoj crvenoj ili narandžastoj boji takođe će ih razveseliti. Kupon za masažu ili manikir isto su sjajna ideja jer Lavovi vole sebi da ugađaju.

 

6. Devica

Praktične Device vole sve što je - praktično. Ne možete pogrešiti sa novim planerom, mikserom ili aparatom za smoothie, praktičnom torbom ili jednobojnim džemperom.

7. Vaga

Elegantne vage često znaju da idu iz jedne krajnosti u drugu, pa ćete ih oduševiti jednostavnom i neutralnom mirisnom svećom, ali i raskošnim ramom za fotografije. Pravi su hedonisiti  pa ih možete iznenaditi finom kafom, sirom ili bocom vina.

8. Škorpija

Seksi donji veš je idelan poklon za Škorpije.  Vole da izgledaju misteriozno pa će im se svideti sunčane naočare ili veliki šešir.

Nastavak pročitajte na sledećoj strani..

11. Strelac

Strelčevi žele neprestano da uče pa su knjige sjajan poklon, pogotovo one provokativne tematike ili knjige o egzotičnim udaljenim zemljama i misterijima. Ako im želite kupiti komad odeće ili obuće, birajte modele u crnoj boji koju obožavaju. Njih će rado uklopiti sa zanimljivim modnim dodatkom poput masivne ogrlice ili narukvice.

10. Jarac

Prilikom biranja poklona za Jarčeve, dve čarobne reči su – udobnost i klasika. Кlasična kožna torba u crnoj boji ili jednostavan pulover sigurno će im se svideti. Vole i nakit, ali ne bižuteriju. Radije im kupite mali komad nakita od belog zlata.

11. Vodolija

Birajte neobične poklone, zanimljivu lampu za sto ili sliku. Mnoge Vodolije obožavaju astronomiju pa će ih razveseliti knjiga o svemiru. Možete ih obradovari i nekim elektroničkim uređajem. Кada je u pitanju moda, birajte ono što je trendi u tom trenutku jer vole da se oblače po poslednjoj modi.

12. Riba

Romantične i sentimentalne Ribe oduševiće se uramljenom zajedničkom fotografijom, ili bilo kakvim poklonom sa posebnim značanjem.

Hellomagazin.rs Getty images
Tagovi: horoskop pokloni