Slavica Ćukteraš se razvela ili je sve samo trač?

Slavica Ćukteraš se razvela ili je sve samo trač?

Autor: | 19/12/2019

0

Od kako se vratila na muzičku scenu, mlada pevačica i mama ne prestaje da intrigira javnost iako nije sklona skandalima. Ipak, u tabloidima se već pojavila vest da je napustila supruga, ali nema odgovora na pitanje: Slavica Ćukteraš se razvela ili ne? 

Kako pišu domaći mediji Slavica Ćukteraš se razvela pre nešto više od mesec dana od golmana Vladimira Avramova. Razvod je, kako navode, došao nakon pet godina braka u kojem su dobili ćerku Viktoriju. Iako je prva reakcija na vest bila da je do kraha braka došlo jer se Slavica vratila nastupima, istina je malo drugačija.

- Vlada je bio taj koji ju je terao da se vrati muzici. Svakodnevno bi joj govorio da nema ništa loše u tome da se posveti sebi, sada kada im je ćerkica porasla. A kada je konačno uspeo da je ubedi da se vrati u Srbiju i snimi pesme, nastali su prvi problemi - rekao je izvor za jedan dnevni list objasnivši da je nakon što je Vladimir dobio angažman u Engleskoj, a Slavica nastavila s karijerom u Novom Sadu, gde je ostala s ćerkom Viktorijom, udaljenost uzela danak. Počeli su da se emotivno udaljuju jedno od drugog, ali nisu pomišljali na razvod.

Slavica Ćukteraš se razvela od golmana Vladimira Avramovića nakon pet godina braka

- Ni jedno ni drugo nikada nisu ni pomišljali da bi njihov brak ikada mogao da pukne, ali upravo to se desilo - ispričao je izvor za pomenuti list i naglasio da, iako su se rastali, Slavica i Vlada nisu u svađi:

- Nedeljama su razgovarali o rešenju. Tešili su se da se radi o teškom periodu i da će sve proći, ali postajalo je sve jasnije da su im se emocije ugasile i da je razvod neminovan. Tako je i bilo, pa su se mesec-dva otkako su počeli problemi sporazumno razveli. Budući da je razvod sporazuman i da su oni, osim emotivnih partnera, od prvog dana najbolji prijatelji, važno im je da tako i ostane. Ni pod razno ne žele da njihova ćerkica trpi i oseti njihov razvod. Ona je još mala, a pored toga već mesecima je naviknuta na to da su roditelji razdvojeni. Malena Viktorija će, naravno, biti sa Slavicom, koja ni na jedan način neće uskratiti Vladi vreme sa njom. Oni su svakodnevno u kontaktu oko naslednice, uskoro će Slavica ćerkicu voditi kod Vlade i sve je kako treba - dodao je izvor.

Inače Slavica Ćukteraš i Vladimir Avramov su svoju ljubav krunisali intimnim venčanjem na jednom od najlepših mesta na svetu - na Maldivima.

Intimno venčanje upriličeno je pred nekoliko svedoka, a navodno je upravo fudbaler došao na ovu ideju.

Ipak, ova priča, Slavica Ćukteraš se razvela je i dalje nepotvrđena, jer ni ona, a ni Vladimir nisu demantovali ni potvrdili novinske napise.

Slavica Ćukteraš nije želela da komentariše odnos sa Vladom Avramovim.

- Nikada nisam pričala o suprugu i detetu, a tako će biti i sada - rekla je Slavica ovim povodom za pomenuti list odbivši i da odgovori na pitanje da li je tačno da je razvedena već mesec dana

- Ne želim da pričam o tome - bilo je sve što je Slavica rekla.

https://www.instagram.com/p/B5lUlSVgUWY/

Za to vreme dok kruže priče o razvodu, Slavica Ćukteraš vredno radi na novim numerama. Početkom decembra objavila je spot za pesmu "Pun gas", potpuno drugačija i modernijeg izražaja.

- Da li se sluša i dalje Pun gas? U realtime za jedan dan ima skoro 300.000 pregleda! Hvala Vam puno, meni ovo sve puno znači! - poručila je Slavica svojim fanovima na Instagramu.

Da li ima istine u priči o razvodu ili ne, za sada ostaje tajna, ali za to vreme možemo da uživamo u Slavici i njenim povratničkim pesmama.

Šta vi kažete?

Slavica Ćukteraš se razvela ili ne?

Razvela se sigurno, krije jer ne želi da se o tome priča
Nije se razvela, ljudi ne treba da veruju tabloidima
Ako do sada nije, uskoro će, tako to biva kad krene trač

Pogledajte rezultate

Loading ... Loading ...
Hellomagazin.rs ATA Images

Pročitajte još