Philips One Blade- Prava stvar za bradu

Philips One Blade- Prava stvar za bradu

Autor: | 17/12/2019

0

Predstavljen novi hibridni uređaj za brijanje/trimovanje Philips OneBlade

Moderni muškarci danas veoma paze na svoj izgled, a brada je postala neizostavni deo ne samo modnog stila nego i izraza individualizma. U „Philipsovom kutku za dom i lepotu“ koji se nalazi u beogradskom šoping centru Ušće, danas je predstavljen novi, hibridni uređaj za brijanje/trimovanje – OneBlade, kojim Philips donosi revoluciju u brijanju brade. 

 

Popularni TV voditelj Miloš Maksimović i poznati beogradski berberin Negovan Janković, demonstrirali su sve mogućnosti ovog gedžeta koji predstavlja savim novi način trimovanja, oblikovanja i brijanja bilo koje dužine brade. Zahvaljujući jedinstvenoj OneBlade tehnologiji i brzopokretnom rezaču koji se pomera 200 puta u sekundi, OneBlade se lako probija čak i kroz gustu, dugačku bradu, podrezujući svaku dlačicu ravnomerno. OneBlade prati konture lica i omogućuje efikasno i prijatno podrezivanje i brijanje na svim delovima lica. Glatki premaz i zaobljeni vrhovi oštrica dizajnirani su za dvostruku zaštitu kože.

 

– Postizanje željenog izgleda brade do sada mi je bio poprilično zahtevan posao  koji je bio ograničen brojem aparata i veštinom. Onda mi je sin pokazao šta sve može OneBlade. On ga je nabavio u inostranstvu pre nego što se  pojavio kod nas i od tada ga stalno koristi. Upotreba više različitih aparata i britvi za savršen izgled brade je stvar prošlosti jer sa OneBlade-om sada mogu sve – da trimujem, brijem i oblikujem bradu, a rezultat je fantastičan, rekao je Miloš Maksimović. 

U osnovnom setu OneBlade dolazi punjač, zamenska oštrica i tri fleksibilna, okretna češljića za trimovanje pa je, zavisno od vašeg stila, moguće odabrati onaj češalj koji vam najviše odgovara - 1mm za blisko podrezivanje, 3mm za trodnevnu bradu ili 5mm za kratku bradu. 

– Brada, osim što predstavlja stil neke osobe, govori mnogo i o njenom vlasniku koji se zahvaljujući njoj oseća muževnije, dominantnije i privlačnije. OneBlade omogućava potpuno prilagođavanje načina brijanja u skladu sa željama i navikama za maksimalan ugođaj. Sa OneBlade-om možete da se brijete na mokro ili suvo, sa ili bez pene, a pošto je vodootporan - čak i pod tušem. Na vama je da odaberete svoj stil i odredite svoj ritual brijanja, rekao je Negovan Janković profesionalni berberin.

Philips slavi 80 godina kao svetski lider u nezi muškaraca. Prvi električni rotacioni brijač na svetu, Philishave, predstavljen je 1939. godine i zauvek je promenio način na koji se muškarci briju. Od tada, Philips stvara vrhunske alate za brijanje i negovanje, usko sarađujući s vodećim stručnjacima, dizajnerima i profesionalcima u proizvodnji. 

– U Philipsu verujemo da muškarci, kada je reč o njihovom stilu, treba da imaju slobodu izražavanja i „da rade ono što smatraju ispravnim“. Kroz naših 80 godina slušali smo šta muškarci žele i trebaju i kako se sama definicija muškosti menjala, tako smo i mi. Naš neprekidni nagon za inovacijama znači da ne nudimo samo vrhunsku tehnologiju i performanse na kosi i koži, već i visoko personalizovana rešenja kao što je OneBlade, tako da svaki muškarac može da se oseća najbolje , kažu u Philips-u.

Tehnike brijanja i podrezivanja svakako su se promenile. S postojećim uređajima za uređivanje brade, potrebno je neretko imati dva ili tri uređaja kako biste uspeli da dobijete željeni izgled brade. Jasne, oštre linije i ivice za željeni stil koji uključuje uredno trimovanu bradu mogući su sada uz samo jedan proizvod – Philips OneBlade. To nije brijač – to je OneBlade.

Hellomagazin.rs Promo

Najnovije vesti