Ovi modni komadi ne dolaze u obzir: Kako se ne smete obući za novogodišnju proslavu u firmi

Ovi modni komadi ne dolaze u obzir: Kako se ne smete obući za novogodišnju proslavu u firmi

Autor: | 17/12/2019

0

Novogodišnje proslave - Modna izdanja koja ne smete nositi 

Poslednji mesec u godini je često toliko ispunjen dešavanjima da od obaveza koja moramo da završimo na poslu, da se organizujemo kod kuće, osmislimo novogodišnje i božićne poklone i dekoracije, često ne stignemo da se posvetimo stvarima u kojima obično uživamo. Šoping je omiljena vrsta relaksacije za mnoge od nas, a kada se uzmu u obzir i novogodišnja i praznična sniženja koja nas mame sa svih strana, nije lako odoleti i ne potrošiti i neki neplaniran dinar. Posebno ako nam je na spisku lepih obaveza i novogodišnja proslava u okviru kompanije, koja ipak zahteva da sa posebnom pažnjom razmislimo u čemu ćemo se pojaviti, jer naše modno izdanja za tu priliku otkriva o nama mnogo više nego što i pretpostavljamo. Zato vam donosimo spisak odevnih predmeta koje možete nositi ako sa prijateljicama izlazite u noćni klub, ali sa kolegama i poslodavcima- nikako.

Provokativna i previše dekoltirana garderoba

Iako žudite da pokažete telo na kom ste vredno radile u teretani proteklih meseci, i haljina sa dubokim dekolteom na leđima vam savršeno stoji, sačuvajte je za neku drugu priliku. Adrijana Lima je nosi na gala crvenom tepihu ( uz dodatak dubokog šlica sa prednje strane) i  njen izbor modni kritičari nazivaju hrabrim, ali bojimo se da kod vas neće to biti slučaj. Pre će pomisliti da žarko želite da budete u centru pažnje, pa rizikujte da ispadnete i smešni, a to nikako ne želite pred svojim poslodavcem, zar ne?

Fatalne gracije: Italijanke se ne opterećuju terorom mladosti i ne zalaze često u kozmetičke salone

Farmerke

Istina je da kvalitetna farmerke mogu izgledati vrhunskih uz visoke potpetice i dobar sako, ali one nisu poželjan izbor za kompanijsku zabavu. Iako biste izgledali moderno, ostavićete previše ležeran utisak, pa je zato bolje da odaberete elegantne klasične pantalone.

Najbolji pokloni za praznike su besplatni, a pamte se večno

 

Dugačke večernje toalete

Duge elegatne toalete su previše svečane za druženje sa kolegama.  One spadaju u garderobu za najsvečanije događaje kao što su recimo svadbe, venčanja ili crveni tepih, a za ovu priliku odaberite jednostavnu koktel haljinu midi dužine i nećete pogrešiti. Iako imate poriv da zablistate u punom sjaju, ne zaboravite modno pravilo "manje je više"

 

Patike 

Modni znalci tvrde da se kojim slučajem danas snima kultna serija "Seks i grad" Keri Bredšo ne bi imala pun ormar cipela već patika.  Ova vrsta obuće se nosi uz haljine, suknje, sakoe,  a teniserka Serena Vilijams je na svom venčanju nosila patike specijalno dizajnirane za nju. Patike definitivno jesu u trendu, ali je nekad dobro držati se dobre stare klasike, pa se za novogodišnju proslavu odlučite za salonke, i greške nema.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mel Barlow & Co. (@melbarlowandco) on Nov 18, 2017 at 7:25am PST

Ogromne torbe

Koliko god da ste znalački odabrale modnu kombinaciju za ovo važno veče, ako se odlučite za veliku torbu sav trud pada u vodu. Iako nam se čini da nam svašta može zatrebati, pa želimo torbu u koju možemo da spakujemo i rezerven čarape i telefon i šminku i ključeve ( spisak je beskonačan) odaberite malu klač torbicu - baš kao što to rade britanske vojvotkinje Kejt i Megan.

 

 

Hellomagazin.rs Guliver/Getty